Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Kb. mennyibe kerülhet egy...

Kb. mennyibe kerülhet egy busz út magyarországról Valenciába (Spanyolország)?

Figyelt kérdés
2010. márc. 14. 14:39
 1/6 omadjoe ***** válasza:
100%

biztos, hogy busszal akarsz menni?

autoval megállás nélkül, csak tankolás, közben vezető csere, 2750 km az minimun 32 óra! igaz, hogy k.vár-alméria utvonal. alméria- valéenciátol még 450km-re van délre.

barcelona - pécs 1880 km- és 23 óra. barcelonátol valencia még 380 km-re van. ezek az adatok autora vonatkoznak. sztem probáld meg bp ferihegy- girona repülővel, majd gironábol vonattal barcelonán át-valenciába, v. girona-valencia repülövel, bár azt nem tudom, h. van-e. bp-girona repjegy oda kb. 30e ft. kollégák ennyiért szoktak repülni. én autoval közlekedem.

2010. márc. 14. 15:00
 2/6 omadjoe ***** válasza:
100%
plussz: elfelejtettem irni nekem az ut 700 euroba kerül oda vissza viszonylatra, ebben benne van az autopálya díjjak is. van busz is, román buszok kb. 180 euroért visznek temesvárról- rouqetas de mar-ig (alméria mellett van)
2010. márc. 14. 15:03
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán miért akarsz busszal menni? Ennyit utazni kész kínszenvedés, veszélyesebb mint a repülő, és drágább is már manapság.
2010. márc. 14. 15:35
 4/6 A kérdező kommentje:
sziasztok! köszi a választ elősdzör is. Az van hogy nincs autóm se jogsim mert csak 15 éves vagyok és szüleim nélkül mennék ki arra próbálok rájönni mi lenne a legolcsóbb megoldás :S
2010. márc. 28. 15:41
 5/6 omadjoe ***** válasza:

akkor kamionstop, lenne a legolcsobb, sok wabererses (magyar) kamion megy spanyolba. de mivel fiatal vagy és naiv, én azt javaslom még 3-4 évig maradj otthon, és tanulj...

legelsö válaszado voltam...

2010. márc. 29. 12:02
 6/6 anonim válasza:
Egyetértek az előttem szólóval.
2010. márc. 29. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!