Melyik nyaralóhely, (szállás) volt a legélménydúsabb számodra?
Mi ért???
Unalmas,egyszerű,szórakóztató...
Olaszország, Bibione, a barátnőimmel mentünk, csak csajok, és egy campingben volt a szállásunk... Fogalmam sincs melyik.
Élmény: Az olasz pasik visszaadják a nők önbizalmát, boldog boldogtalannal flörtölnek, bókolnak... Buli buli hátán, nincs messze Jesolo, imádtam!:D
ide pároddal menni vétek... csak csajooook :)
A legélménydúsabb szállás a Kijev-Odessza között közlekedő vonat harmadosztályú hálókocsija volt. Hogy miért?
Először is az egész egybenyitott, így megfigyelheted az ukránokat/oroszokat ahogy egymással elvannak, mit csonálnak stb. Emellet összeismerkedtem 2 ukránnal, akik végre beszéltek angolul, az egyik egy zenész volt, a másik meg valami turisztikai irodánál dolgozott, és tök érdekeset beszélgettünk Ukrajna helyzetéről, arról, hogy mit gondolnak az Oroszokról, az Eu-ról, Janukoviscról, Juscsenkóról stb. Ezenkívül vettünk főtt kukoricát egy öreg nénitől amikor a vonat 20 percre megállt Zsmerinkában, vettünk igazi vasutas teát a kallerlánykától, aki mellesleg nagyon csinos és kedves volt.
Elsö válaszolonak üzenem :-pont ilyen élményben lehet TUNÉZIÁBAN is részed!!!Fantasztikus!!!
Ott még a "RÚTKISKACSA" is gyönyörű szerelmi élményeket szerezhet 100% !!!
kedves utolsó. nem szexeltem senkivel, sőt egyikünk se, mert nem vagyunk szajhák. ezt itthon is megtehetnénk, nem?
a semmibe vett magyar lányoknak meg jól esik, amikor jobbnál jobb olasz pasik bókolnak, dudálnak az autóból, majd hogy nem megáll a forgalom stb stb... ezt itthon mikor kapjuk meg? soha...
de köszi, hogy emiatt lepontoztál...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!