1/11 anonim válasza:
Egyszerű. be kell írni a keresőbe, hogy taxitarifa és máris kihozza: 13 és 20 ezer ft között. Még egyszerűbb, ha felhívsz egy taxis társaságot - ott ugyanis akkor azt is meg tudják mondani, amit én nem tudok biztosra: hogy pl. ha pestről mennek vidékre, általában vissza utat is számolnak. Az, hogy ebbe a 20 ezerbe benne van-e a visszaút, ezt pl. nem tudom.
2/11 anonim válasza:
Amennyit a taxi óra mutat, vagy amennyiért megegyeztek. Városon kívül oda-vissza fizetsz.
3/11 anonim válasza:
Ha teheted, az Uber weblapján is nézz utána. Nem komplikált, meg kell adni honnan hova.
Ha találsz szolgáltatást a lakhelyed környezetében, egészen biztosan olcsóbb lesz, mint a magyar taxis hiénák. Akkor meg, minek gazdagítanád őket???
4/11 anonim válasza:
Miért nem telekocsival mész?
5/11 A kérdező kommentje:
Sajnos oda nem megy :\
2015. aug. 25. 20:08
6/11 anonim válasza:
Nem piszkálódásból, csak kíváncsiságból kérdem: tömegközlekedés miért nem jó?
7/11 A kérdező kommentje:
Túl sok cucc lenne nálam.
2015. aug. 27. 17:05
8/11 anonim válasza:
Ahova vagy akihez mész a sok cuccal, nincs kocsija vagy valami ismerősödnek? Még az is olcsóbb lenne mint taxival.
9/11 A kérdező kommentje:
A pródi halastavak lenne a célállomás. Sajnos nem tudok ilyen jó ismerősről de természetesen ha lesz rá lehetőségem akkor inkább megkérek valakit csak szerettem volna felmérni a helyzetet hogy mennyivel kerülne többe.
2015. aug. 27. 18:35
10/11 anonim válasza:
Ha csak egyszeri út, érdemes lenne személyautó bérlésén elgondolkoznod (nem tudom, van-e jogosítványod), az jóval olcsóbb, mint egy taxi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!