Angliai au-pairek?
Figyelt kérdés
Jövőre párommal tervezünk kimenni angolföldre au-pairként. Információ érdekelne, vannak-e olyan oldalakat, aki(k) közvetítenek párokat is au-pairként vagy esetleg olyan oldalt, ahol mi kereshetünk családokat, és megbízható? Ti, hogy mentetek ki?2015. aug. 25. 10:09
1/2 anonim válasza:
szia! az au pair world nevű oldal megbízható és tudom, hogy ott is vannak olyan családok, akik au pair párt keresnek. bár ritkábban, de már találkoztam ilyen profillal, szóval szerintem ott van esélyetek magatoknak keresni. :)
sajnos közvetítő céget, ami megbízható nem tudok, de szoktak ilyennel is foglalkozni. ott van pl az au pair hungary. (hirtelen ezt találtam...) de biztosan van még másik is...
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2015. aug. 28. 14:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!