Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Balatonalmádiban fedett strandok?

Balatonalmádiban fedett strandok?

Figyelt kérdés

Sziasztok! :)

Balatonra megyünk szombaton, viszont nem mondanak túl jó időt. Valószínűleg a Balatonban nem tudunk majd fürdeni. Ezért arra gondoltunk,hogy keresünk egy fedett strandot, wellnesst vagy hasonlót. Balatonalmádiba megyünk. Tudtok esetleg jó strandot itt? Autó nem áll rendelkezésünkre,ezért más városba utazás sajnos nem megoldható. Vagyis megoldható busszal..De ezt nem nagyon szeretnénk. Szóval,ha esetleg tudtok jó fedett strandot, uszodát vagy hasonlót Almádiban, kérlek írjátok meg nekem! :) Előre is köszönöm a segítséget! :))

2015. aug. 20. 17:19
 1/3 anonim ***** válasza:
Fűzfőn van uszoda. De szerintem keressetek inkább más programot, pl szabadidőpark (szintén Fűzfő).
2015. aug. 20. 17:37
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget :)
2015. aug. 20. 19:02
 3/3 anonim ***** válasza:
Mi is terveztünk nyaralást vasárnaptól 4 napig, de lemondtuk. Én a helyedben várnék legalább egy hetet ha van rá mód, addigra sokkal melegebb lehet.
2015. aug. 21. 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!