Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » 12 ezerért vonat vagy 22-ért...

12 ezerért vonat vagy 22-ért repülő?

Figyelt kérdés
Kb. 900 km-es út lenne. melyiket választanátok? 12-ért van oda-vissza vonatjegy, de kb. 15 órás az út, 1 vagy 2 átszállással, vagy inkább mennétek repülővel, kb. ugyanonnan, de csak 1,5 óra az út, viszont 22 ezerbe kerül? Melyiket választanátok?
2015. aug. 19. 18:34
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
repülőt.
2015. aug. 19. 18:35
 2/13 A kérdező kommentje:
Elnézést, 10 óra az út vonattal, nem 15.
2015. aug. 19. 18:36
 3/13 anonim ***** válasza:
repülőt. 10 óra is borzalmasan hosszú, nekem megérné azt a plusz 10 ezret. de persze sok minden függ attól, hogy mennyire tudod nélkülözni azt a 10est.
2015. aug. 19. 18:43
 4/13 anonim ***** válasza:

Attól függ, mi a cél: minél hamarabb ott lenni vagy "utazni" is? :-)

Mi pl. nagyon szeretünk busszal menni, lehetőleg jó hosszan, mert maga az utazás is egy jó érzés :-)

Volt olyan, hogy az élet úgy hozta: repülővel olcsóbban tudtunk kijutni Spanyolországba, mint busszal. A 2.-ik repülős után megbeszéltük, hogy most már busszal kéne menni, mert annak is megvan a varázsa :-) Aztán úgy adódott, hogy azóta se sikerült kimenni, se busszal, se repülővel :-(

A vonat meg kényelmesebb, mint a busz.

2015. aug. 19. 19:00
 5/13 anonim ***** válasza:

Megvan a varazsa a vonatozasnak, de mentem mar vonattal Bp-rol Pragaba meg Zurichbe is, es annyira hosszu volt es a vegen mar annyira untam, raadasul mikor sotet volt nem lattam semmit a tajbol....

Azota elkenyelmesedtem es biztos a repulot valasztanam.

2015. aug. 19. 19:20
 6/13 anonim ***** válasza:
Spanyolországba 25 -27 óra az út busszal... csak oda :-) De mi bírjuk :D (4-es vagyok)
2015. aug. 19. 20:09
 7/13 anonim válasza:
Szerintem elviselhetővé lehet tenni egy ilyen hosszú utat, ha valamivel le tutod magad foglalni a vonaton, pl. játékkal, filmmel, rejtvényekkel, könyvvel. Előtte meg menj el futni vagy túrázni, úgy nem fog hiányozni annyira a mozgás, és gyorsan elrepül a 10 óra.
2015. aug. 19. 20:32
 8/13 anonim ***** válasza:
Hogyha van rá pénzed, akkor csak a repülő. Sokkal nagyobb élmény. Jó ... magyar embernek a vasút külföldön is csodaszámba megy, mert a MÁV hoz van szokva, de én akkor is repülővel mennék, 100x nagyobb élmény.
2015. aug. 19. 21:10
 9/13 anonim ***** válasza:

Ha megakarod spórolni azt a kb 10E forintot akkor vonat.

Előny a vonattal, hogy kb városközpontból városközpontba mész, még ha átszállással is. Ha nem Eurostar-al mész akkor csekkolni se kell. Megspórolod a reptéri transzfereket ami szintén idő és pénz.

Ha repülővel mész, beleszámolod a reptérre vezető utat, meg hogy, mennyivel indulás előtt ott kell lenni, már nem is másfél óra az út. Késések mindkét esetben előfordulhatnak.

Mindkét utazásnak más élménye van.

2015. aug. 19. 22:03
 10/13 anonim ***** válasza:
Most vonatoztam 12 órát... Ilyen kis árkülönbségnél nekem a repülő lenne az egyértelmű választás.
2015. aug. 20. 06:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!