Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Ez a busz honnan indul?

Ez a busz honnan indul?

Figyelt kérdés

A jegyemen az áll

HU BUDAPEST Orangeways buszmegálló - Groupama Aréna (FTC) Népliget, akkor ez a népligeti nagybuszmegállóból indul vagy valahonnan máshonnan?

2015. aug. 15. 08:29
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
48%

Igen, ahol a jegyet vetted arra felé kell tovább menni. A jegypénzárral szemben van az aluljáróban egy lipóti pékség, arra mész tovább, de úgyis körbe visz csak az aluljáró, szóval mindegy merre mész, ugyanoda jutsz ki :)

De igen, ahol a jegyet vetted az az aluljáró, oda kell majd a népligetbe ha megérkeztél lemenni.

2015. aug. 15. 14:49
 12/14 A kérdező kommentje:
köszi a segítséget :) indulok a buszra :) megírom majd hogy mennyire sikerült a kaland :D
2015. aug. 15. 14:54
 13/14 anonim ***** válasza:

nem lepődnék meg, ha valóban kalandos út lenne, de a rosszabb fajtából.

a tékozló homár fogyasztóvédelmi blog gyakori szereplője az orange ways, a busz vagy nem jön, vagy egyik-másik kimarad, a jegyeket többszörösen adják el, már ülnek a helyeden, nem onnan indul, nem oda érkezik, stb, stb., szóval minden, amit el lehet képzelni. utána panaszkezelés nulla.

2015. aug. 15. 15:14
 14/14 A kérdező kommentje:
Sikeresen odataláltam minden a legnagyobb rendben volt, az Orangeways-re mondott dolgokat egyáltalán nem véltem igaznak feltételezni, 1 percet sem késett a busz, a sofőrök készségesek voltak mindent amit kérdeztem viccesen emberszerűen válaszoltak meg. A buszon az ülésrend tényleg rendhagyó volt, mivel felszállásnál felhívták az utasok figyelmét, hogy a jegyen szereplő ülésszámtól ellehet tekinteni és mindenki ott foglal helyet ahol szeretne ülni.
2015. aug. 23. 12:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!