Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Balatonparti elfoglaltságok,...

Balatonparti elfoglaltságok, illetve barátnőkeresés?

Figyelt kérdés

A nagyszüleimmel megyek, de kéne valaki, akit lehívhatok. Az LB-m kiibúvókat keres az egyik barátnőm nem veszi fel a telefont, egy másik nem válaszol e-mailra a telefonszámát meg nem tudom. A legtöbb barátnőmnek nem tudom az elérhetőségeit, de így meg unatkozni fogok!!! Szerintetek érdemes ezen tovább gondolkodni, vagy inkább keressek elfoglaltságot? Mivel szoktátok lekötni magatokat a Balatonnál amikor ott még egy számítógép sincs, a telefonomon meg nem akarok lógni, nem maradt könyvem amit olvassak a tv-n a nekem valók közül semmi nem fogható az m2 a hároméveseknek való az m4 legtöbbször csak focit ad..... Szóval semmi ötletem nincs. Kézműveskedéshez meg alapanyagom nincs. Fogalmam sincs, mivel tudnám magam lekötni, a Balatonban fürdésen kívül... Elég visszahúzódó vagyok, ha új lánnyal ismerkedem... Légyszíves írjatok pár beszédeket, ti hogyan kezdenétek a zismerkedést, hogy új barátnőket keressetek? Előre is nagyon köszönöm!!!!

12/L

2015. aug. 8. 20:28
 1/3 anonim ***** válasza:

Fürdésen kívül?

Könyvtár?

2015. aug. 8. 20:49
 2/3 A kérdező kommentje:
áh, nem járok könyvártba. Ott az a környék olyan kihalt, ott egyáltalán nincs. Elmennék, de nincs időm:(
2015. aug. 8. 21:22
 3/3 A kérdező kommentje:
légyszi írjatok még!!
2015. aug. 8. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!