Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Mennyibe kerül egy útlevél...

Mennyibe kerül egy útlevél készítése és mennyi idő alatt készítik el?

Figyelt kérdés
Tehát ha én pl hétfőn bemennék mennyi idő mire készhezkapom és utazhatok vele?
2010. márc. 7. 00:54
 1/8 anonim ***** válasza:
55%
2010. márc. 7. 02:05
 2/8 anonim ***** válasza:
47%
Nahát az elsőt,gyorsan lepontoztátok!!Vajon miért? Mert ez a kérdés vagy 100x volt,és tényleg csak be kell írni,és mindenre megkapod a választ..Csak írd be a keresőbe,hogy útlevél készítés..Megtalálod az árlistától kezdve az elkészített időig...Nekem tetszett az első linkje...
2010. márc. 7. 02:08
 3/8 anonim ***** válasza:
kb 2 hét, és -Fejér megyében legalábbis - 6000 Ft.
2010. márc. 7. 08:39
 4/8 anonim ***** válasza:
Akkor az nagyon drága. Nekem nem volt több 2000Ft-nál.
2010. márc. 7. 08:59
 5/8 A kérdező kommentje:

Nem én pontoztam le az elsőt, és utána néztem google-ba írták is hogy ha nem sürgősségivel kérem, akkor 30 nap. Azért tettem fel a kérdést mert arra voltam kíváncsi, hogy tényleg ilyen sok idő e, és hogy az ára is tényleg ennyi e.

Többieknek köszönöm szépen a válaszát.. ezek szerint mégse oly drága és nem kerül annyi időbe sem:)

2010. márc. 7. 11:22
 6/8 anonim válasza:
78%
A magyarorszag.hu-n részletesen le van írva: 18 éven felülinek, 5 évre 7500 10 évre 15 000. Én kb. egy hónapja csináltattam Debrecenben, hétfőn kaptam időpontot, csütörtökön már a kezemben volt. De elvileg a sürgősségi (5 munkanap) dupla illetékbe kerül. Attól függ, hol csináltatod, de én eddig egy héten belül mindig megkaptam felár nélkül. Ha jól emlékszem egyébként 2-3 hét a rendes idő.
2010. márc. 7. 15:08
 7/8 anonim válasza:

Én Felsőzsolcán csináltattam november 24-én voltam bent és december 03-án jött az értesitő hogy készen van"nem elsőbbségivel kértem"

Nekem 5-éves van ami 7500ft volt.

2010. dec. 4. 15:27
 8/8 joco92 válasza:

[link]

Itt van minden .

2012. máj. 24. 10:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!