Katy123789 kérdése:
A barátommal leakarunk menni a horvát tengerpartra. Horvátországba hová érdemes lemenni?
Figyelt kérdés
Fiatalok vagyunk, ő 20 én 17 éves vagyok. Horvátországra gondoltunk, és valami olyan helyre ami a legközelebb esik Magyarországhoz (azért nem a legközelebb, ha picit messzebb jobb helyet is lehet találni.) Nem sok időre, szerintem 3-4 éjszakára mennénk. Szállással spórolni szeretnénk, (nekem nincs saját keresetem, ő pedig most vett crossmotort és jövőhéten pedig új autót, azzal mennénk) szóval a legtöbb éjszakát szerintem kocsiba fogjunk átaludni, esetleg a feeling kedvéért megszálluk 1 éjszakára egy olcsóbb helyen. Játszanak a szórakozóhelyek, bulik, pubok, discok, mivel hát fiatalok vagyunk, tehát nem gond a nyüzsgés, ha nyugalomra vágyunk, majd keresünk nyugisabb helyet is. A nagyobb sétálóutcák bazárosokkal, jó hangulattal is tetszene. Ilyen templom látogatások annyira nem hoznak lázba (engem még érdekelne, de őt már kétlem.) Illetve plusz pont lenne a homokos tengerpart. Melyik várost /községet/hehelyet/ partszakaszt ajánljátok? Esetleg saját tapasztalata valakinek?2015. júl. 3. 12:52
11/13 anonim válasza:
Kocsiba ne aludjatok, a vadkemping tiltva van Horvátországban, szigorúan büntetnek.
Írtad új kocsit vesztek. Gondoljátok át, hogy érdemes-e az új járgánnyal neki vágnak az útnak! Szerintem szerezzetek tapasztalatot!
Én Split és környékét tudom ajánlani nektek, ezen részen lehet szórakozni és vannak homokos strandok is.
Tavaly Szlovéniában voltam, Portorozs igazi bulizós hely, habár nem a legolcsóbb. A városban van homokos strand, eléggé felszerelt és tiszta a strand. Olyan szálláson voltunk, aminek van ingyenes parkolója és kb. 50 m-re volt a strand.
Ha gondolod, szívesen megosztom Veled a spliti és portorozsi szállásokat; viszont kérlek dobj egy személyes üzenetet.
12/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, rendben, írok privátot :)
2015. júl. 4. 15:07
13/13 A kérdező kommentje:
Nem tudok írni, mert nem vagy bejelentkezve :/
2015. júl. 4. 15:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!