Hová mentek nyaralni az idén, kivel és mennyi időre?
Figyelt kérdés
2015. jún. 25. 19:41
31/36 anonim válasza:
Arra reagáltam, hogy egy korábbi válaszoló nekiesett a többieknek, hogy "látom, milyen jól megy itt mindenkinek", erre pedig a többiek elkezdtek magyarázkodni, hogy nem is olyan drága az utazásuk, stb.
Neked meg amúgy mi bajod, elgurult a gyógyszered, vagy mi?? Elmebeteg...
32/36 anonim válasza:
Nem elek otthon,igy nekem Budapest is nyaralas;)2x.egyebkent Tenerifen voltunk 10 napot,2 het mulva menorca 10 napra aztan julius vegen 5 nap siofok.septemberben kalifornia vagy indonezia,telen sieles ha osszejon (ausztria vagy svajc)
33/36 anonim válasza:
Oda ahova tavaly, azelőtt meg minden évben az elmúlt kb.12 évben, sehova! :) Horváthország, London és hasonlók nem a mi pénztárcánknak való. A másik dolog, hogy se idő se kedv se nagyon van, különösen szülők részéről, lehetetlen rávenni őket. Kb. 4 éve próbálom rávenni a családot, hogy az állatkertbe menjünk el....
De azért mindenkinek kellemes utazást, pihenést :D
34/36 anonim válasza:
A velencei tóra 5 napra aztán a Balatonra 1-2 hétre. :)
35/36 Hargitai János válasza:
Valószínűleg a Deseda tóra megyünk bojlizni egy hétre, én a az asszony meg a macska.
36/36 anonim válasza:
Nem értem hogy miért kell a balatont lealázni. Valakinek csak arra telik valakinek még arra se, persze valaki 2 hetente na azt már azért nem hisszük el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!