Járt már valaki ebben a torokországi delfin parkban? Megéri elmenni?
Törökországban nem, de Spanyolországban igen és ezek a parkok általában mindenhol hasonló elven működnek.
Vannak medencék, gyerek, felnőtt, ahol egész nap strandolhatsz, nem emlékszem pontosan, egy nap 2x vagy 3x van delfinshow, szuper, aztán a park más területén van kanári show, azt hiszem, az is 1 nap 2x, az is nagyon jópofa :-)
Én már voltam 2x,3x, de szívesen mennék újra :-)))
Szerintem megéri - felnőttként is élmény, ha gyerek is van veletek, akkor meg különösen ajánlott:-)
Igen en voltam itt. Egy-két csúszda van csak ott, mert nem kimondottan aquapark. Két részből áll, van a delfinarium része, ott tartják a delfishow-kat és ugyanitt lehet úszni a delfinekkel. A másik része egy tematikus park, ahol buvarkodni lehet a medencékben, különböző halak vannak és mesterséges romok a víz alatt. Van külön rája medence is ahol lehet úszni a ráják között és egy cápamedence, ahova ketrecben küldenek a cápák köze. Mindez egy nagyon szép park résszel rendelkezik, és a halak mellett különböző papagájfajok is találhatók, persze ketrecben. Itt van pár csúszda, de kb annyi mint Törökországban egy 5*-os szállodában amúgy is van, mert nem is ez ott a lényeg, hanem a delfinek. A belepo úgy van, hogy külön vehetsz belépőt, ha csak show-ra mész, és külön ha csak delfinúszást kérsz, és külön van olyan is ami csak a tematikus parkba szól, ha netán vki csak kísérőként jön.
Nekem amúgy nagyon tetszett, én a delfinúszás miatt mentem, show-n mar voltam, így az mar nem érdekelt. Mondjuk egy kicsit lehúzás a delfinekkel úszás, mert a végen ránk akarjak tukmalni a drága fényképeket meg a videofelvételt CD-n 150 euróért, de határozottan nem-et kell mondani akkor beken hagynak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!