Ki hova utazik a nyáron?
Figyelt kérdés
Lehet hogy ez az első nyár amikor nem megyünk sehová.
Mint minden évben megkérdezem: Hová utaztok a nyári szünetben?
Millió választ várok. Puszi
2015. jún. 4. 13:05
1/17 anonim válasza:
Mivel pont most költözünk a párommal albérletbe (el a szülőktől messzire :)) így sok pénz nem marad. A nyaralás 1 hét Tisza-tó lesz, sátorral. Ez nincs olyan messze tőlünk és olcsó. Mondjuk a sátorozás tóparton jó buli.
2/17 A kérdező kommentje:
Jó szrakozást!:)
igen , emlékszem kisebb koromban rengeteget sátoroztunk. Annyira élveztem hogy hazajöttem a táborból és a kertben sátoroztam
2015. jún. 4. 14:25
3/17 anonim válasza:
Mi Torokországba, Side mellé megyunk.
4/17 anonim válasza:
Francia tengerpart, Nizza és környéke. Visszafelé pár nap Toszkána.
6/17 anonim válasza:
Barcelonába
már csak 1 hónap... :)
7/17 A kérdező kommentje:
Jó szórakozást nektek!!
Jöhetnek még.
J halgatni hogy hány felé mennek az emberek :))
Mi sajnos tényleg otthon maradunk, amúgy imádok utazni.
Voltunk Toszkánában és gyönyörű.
2015. jún. 4. 21:20
9/17 anonim válasza:
Mi is most költözünk, pár hét és kész a lakásunk, elég sok pénz elment a felújításra, úgyhogy most egy hosszú hétvége a Balatonon, Egy 4-5 napos nyaralás valahol, még kitaláljuk, de kempingezni tervezünk, illetve augusztusban 10 napra szeretnénk elmenni keresztszüleim nyaralójába a Tiszához.
10/17 anonim válasza:
Székelyföldre.
Csak a Kárpát medencén belül!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!