Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Külföldi nyaralás nyelvtudás...

Külföldi nyaralás nyelvtudás nélkül?

Figyelt kérdés
Nyaraltál vagy jártál már úgy külföldön, hogy semmilyen nyelvet nem beszélsz? Hogy sikerült magadat megértetni? Mindenki azt mondja anélkül is lehet, de nekem ez kicsit hihetetlen.
2015. jún. 2. 22:31
 1/3 anonim ***** válasza:
Kicsit nehezebben, de azért el lehet. Max. kényelmetlenül érzi magát az ember, ha nem érti mit mondanak a recepción... :) (Jordániában láttam ilyen jelenetet magyar honfitársainkkal). De azért mindig megoldódik valahogy.
2015. jún. 2. 22:45
 2/3 anonim ***** válasza:

Igen, ugy mentem ki dolgozni, hogy 2-3 mondatot tudtam csak.

Azóta is itt vagyok, persze már jól beszélem a nyelvet.

Egyébként legfontosabb mondatokat, szavakat megtanulod nem lesz gond.

2015. jún. 2. 22:45
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Hat nyelvet beszélek, ebből hármat felsőfokon, ennek ellenére sikerült már olyan helyen eltöltenem pár hetet (Thaiföld egyik északi, turisztikailag nem kiemelt részén), ahol csak kézzel-lábbal tudtam a vendéglátóimmal kommunikálni, és még úgy is nehézkesen, mert a testbeszédük, a gesztusaik is mások voltak. Volt, hogy rajzolni kellett. De megoldottuk. :)
2015. jún. 2. 23:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!