Budapesten miket érdemes megnézni?
Nem a szokványos látványosságokra gondolok mint például Országház, Hősök tere ....
Hanem olyan helyekre amiket jó megnézni, jó helyek amiket szerettem és ajánlotok
Előre is köszönöm a válaszokat :)
Legszebb kilátás:
Fátra tér, illetve Thomán István utca vége ("buszforduló"). Mindkettő könnyen megközelíthető BKV-vel.
Néhol jó már csak sétálgatni is. A Ferenciek tere, Deák tér, Blaha Lujza tér és Andrássy utca által körülhatárolt területen belül vannak szépségek (Dohány utca, Király utca). Egyszer elbolyongtam ott és láttam valami eldugott csodaszép kis sétálóutcát, egyszer visszamentem, de nem találtam meg sajnos.
Ott van a közelben a New York Kávézó is, ami nagyon hangulatos, egy élmény meginni ott egy italt, és mivel sok turista tiszteletét teszi ott, még a fotózás sem olyan gáz. Aztán valami előadásra is el lehet menni, pl a Centrálban van két fiatalok által is kedvelt laza, humoros előadás (G.Ö.R.C.S és S.Ö.R).
Sajnos konkrétabb helyeket nem tudok írni, illetve engem is érdekelnének az ilyen helyek, csak hát ugye ízlések és pofonok.
Gül baba utca: [link]
Ettől nem messze van a Gül baba türbéje és a Rózsakert is.
Füvészkert
Japánkert és a Zenélő Szökőkút a Margitszigeten
Láthatatlan Kiállítás a Millenárison
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!