Tényleg el lehet adni Angliában egy-egy karton cigit drágábban?
Figyelt kérdés
Nyáron meglátogatjuk két barátunkat Londonban, és azt mondták, hogy ha szeretnénk egy kis plusz költőpénzt, nyugodtan vigyünk ki cigit, mert sok rá a jelentkező. Ez működhet? Legális? Egyáltalán mennyit lehet felvinni a repülőre? Esetleg a duty free shopokban olcsóbban is be tudjuk szerezni?2015. máj. 21. 21:39
1/4 anonim válasza:
Haver aki kint el mindig visz, 1 vagy 2 csomaggal lehet( nem tudom pontosan) es ha jol ertettem olyan masfelszeres aron lehet elpasszolni(ez a resze mennyire legalis, azt mar megint nem tudom, de nem hinnem hogy az).
2/4 anonim válasza:
Abszolút illegális tevékenység, de ez nem zavar egyeseket, még facebookon is hirdetnek. Átlagban olyan 38-42 font közöty lehet eladni 1 kartont.
3/4 anonim válasza:
eközben Mo-n meg az ukrán cigicsempészeket szidják,mint a lovakat...
4/4 A kérdező kommentje:
Ha illegális, akkor más a helyzet. Én csak annyit tudtam erről, hogy ki lehet vinni és megveszik, mert kint oltári drága. De nem szeretnék ilyesmivel bajlódni...
Köszönöm a válaszokat.
2015. máj. 22. 17:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!