Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Egy utazó blogger mikortól...

Egy utazó blogger mikortól keres pénzt (? )

Figyelt kérdés
Ugy értem hogy olvastam olyat hogy valaki elkezd utazni es ir róla vagy lefotózza es aztan ezért pénzt kap . Hogy is van ez akkor ? Mert szeretnék belevágni .18/L
2015. máj. 15. 11:03
 1/8 anonim ***** válasza:
Én csak tippelek, de szerintem előre van szerződése egy újsággal,TV csatornával vagy könyvkiadóval. Nem a semmire megy ki.
2015. máj. 15. 11:16
 2/8 anonim ***** válasza:

Elkezdesz írni, és ha nagy az olvasottságod (vagyis inkább a lapletöltés, mert a kommentháborúk visznek egy oldalt leginkább), akkor megveszik a hirdetési felületeidet.

De egyébként magyar nyelven annyira nem nagy biznisz blogot írni, mert alapból kicsi a kerelet, pláne ilyen drága hobbira, mint az utazgatás.

Itthon a body megy, a gasztro, meg a politikai polgárpukkasztás.

2015. máj. 15. 11:25
 3/8 anonim ***** válasza:
Ha ebből szeretnél megélni, fel fog kopni az állad. PErsze senki nem mondja, hogy ne írj blogot, és ne vonz magad köré érdekes embereket, de ha úgy vágsz bele, ezen te keresni fogsz, hihetetlen pofára esés lesz a vége.
2015. máj. 15. 14:57
 4/8 A kérdező kommentje:
Nem ebből akarok megélni . Ebből csak az utazásokat akarom finanszírozni. Es ha utazok akkor nem vagyok egy helyben hogy el kene tartsak egy lakást .
2015. máj. 15. 17:18
 5/8 anonim ***** válasza:
nem fogod
2015. máj. 15. 17:56
 6/8 anonim ***** válasza:
nem fogsz, annyi az utazós blog hogy szinte lehetetlen ujjat mutatni amitől a tiéd különleges lenne. Ma már senkit nem érdekel hogy te Londonban sétálsz, az meg hogy eljuss PNG legeldugottabb részébe iszonyat sok pénzt igényel
2015. máj. 16. 09:19
 7/8 anonim ***** válasza:
Akkortól keres pénzt, amikortól elkezd dolgozni.
2015. máj. 16. 20:54
 8/8 anonim válasza:
Nézz utána, hogy az "utazó-bloggerek" hol kezdték! Nem vagyok szakértő, de szerintem újságírók voltak vagy TV-s gyakornokok stb.. nulláról felküzdötték magukat egy bizonyos szintre, és mikor már volt akkora bizalom, és tettek le valamit az asztalra, bizonyítottak, akkor mehettek szerződéssel bloggerkedni. Nem besétált XY egy újsághoz, hogy akkor ő most elmenne Hawaiira, onnan blogolni, úgyhogy pengessék a lovettát.
2015. máj. 17. 10:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!