Tudnátok olyan GPS-t ajánlani?
Figyelt kérdés
Ami legalább 7 colos illetve van benne európa térkép amiben kitudom választani, hogy a leggyorsabb vagy a legrövidebb utat szeretném, illetve kitudom választani az útvonalat én magam. Előre is köszönöm.2015. máj. 4. 21:56
1/4 anonim válasza:
Autoban 7 colos? Minek, tv-t is akarsz rajta nezni? Rettenetesen kitakarja a latomezodet, egyszeruen tul nagy, hacsak nem kamionra kell.
tessek, keresgelj: [link]
2/4 A kérdező kommentje:
Majd én eldöntöm, hogy nekem milyen méret a megfelelő.
2015. máj. 5. 12:26
3/4 anonim válasza:
Arrogansnak lenni tudsz, magad utananezni a GPS-eknek, na ahhoz mar segitseg kell. Gratulalok, a mai nap parasztja cimet megnyerted!
4/4 A kérdező kommentje:
Kapjál már a fejedhez, kioktatsz, hogy mi lenne a jó nekem, aztán még játszod a fejed. Küldesz egy linket ahol 7 colos gps-ek vannak ehhez nem kell ész, én magam is megtudom ezt keresni, értelmezd már a kérdést. Továbbá a paraszt az egy múltbéli foglalkozás, az, hogy jelzőként használod valakire azzal csak magadat minősíted.
2015. máj. 5. 16:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!