Hogyan kell értelmezni a taxi tarifát?
Figyelt kérdés
Fel van tüntetve egy alapdíj, egy km díj és egy percdíj.
Akkor úgy tudom nagyjából kiszámolni, hogy mennyi lenne az utam, hogy veszem az alapdíjt, ahhoz hozzádom a km díjt, és ha kb 10 perc az út akkor az ahhoz tartozó percdíjat?
Lehet hülye kérdés, de nem taxiztam még és szeretnèm nagyjából előre eltervezni az utamat. Köszi :)
2015. ápr. 22. 01:11
1/3 anonim válasza:
Számold ki egy valamelyik tervezővel, pl:
Alapdíj + km, a percdíjat csak várakozás, vagy lassú haladás esetén számolnak (pl piros lámpa, dugóban araszolás).
2/3 anonim válasza:
A kalkulátorok jók. De aztán a taxis olyan úton visz, amilyenen akar. Pont a múltkor volt, ugyanazt az utat oda jó 1500-2000-el többért tettük meg, mint vissza, ugyanolyan utazási körülmények között.
3/3 anonim válasza:
Ja, de egyébként überezz, az fele annyiból kijön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!