Szerintetek Medulin vagy Pula?
Fiatal pár vagyunk azon gondolkozunk hova menjünk nyaralni.
Szerintetek melyiket válasszuk?
Medulinban gyakran elszaporodnak a medúzák... minket egyszer összemartak.. nagyon durva volt.
A helyiek is mondták, de nem tudják az okát. Egyszerűen rengeteg van ott.A tájvédelmi körzetben lévő amúgy gyönyörű részre gondolok. Pula ok.
én mindkét helyen nyaraltam már, nem vettem észre, hogy Medulinban annyi medúza lenne, de lehet hogy csak szerencsém volt :)
Nekem mindkettő bejött, ha fiatalok vagytok, talán inkább Pula, nagyváros (viszonylag), több a szórakozási lehetőség. Viszont ha a csendes, nyugis falvakat szeretitek, akkor Medulin. Ott teljes nyugi volt, leszámítva a tengerparti vurstlit, ami gondolom nyáron üzemel csak.
én meg a mindkét helyen nyaralós vagyok :)
Elhiszem hogy így jártatok, könnyen megeshet. Ezért is írtam, hogy én talán szerencsés vagyok.
Remélem nem lett semmi komoly baj nálatok sem a medúzákból!
:)
Köszönöm a válaszokat
olaszba mi is sajnos találkoztunk medúzákkal egy kicsit tartok ettől de ettől függetlenül Medulinba foglaltunk ma aztán ha nem lesz jó a strand beülünk a kocsiba és átmegyünk máshová.
Mindenkinek szép napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!