Most én vagyok elb_szva, vagy mi?
A nem sokkal ez előtti kérdésről jutott ez eszembe...
Világéletemben akárki körülvett, mindig mindenki azzal volt odáig, hogy mennyire szeretnének elmenni Disneyland-be. Én viszont soha nem értettem őket, mert - habár szerettem a Disney meséket - abszulúte nem akarnék odamenni, még ha lenne is rá lehetőségem.
Most csak én vagyok egy érdektelen k_csög, vagy más is van így vele? :D
Én is úgy mentem oda, mint aki foghúzásra megy, aztán kellemesen csalódtam. Disneyland nem a rajzfilmekről szól! Inkább úgy képzeld el, mint egy egzotikus skanzent, ahol be van rendezve a világ egy-egy része: arab falvacska, karibi tengerpart, századeleji amerikai kisváros stb., amin belül mindenféle vidámparki attrakciókra ülhetsz fel, kultúrprogramokat nézhetsz meg.
Látatlanban amúgy se ítélj meg soha semmit!
utolsó:
senki nem keres rajongótábort, el vagy tévedve :D
elutasítom látatlanban... igen, és? talán neked akármihez lenne kedved, amit felajánlanak? nem hiszem...
nem ítélem el, de ha elítélném se azért tenném, mert meséről van szó ott, mint már mondtam, magukat a meséket szeretem a magam módján.
megkérdeztem valamiről az emberek véleményét, és k_rvára sz_rok a rajongótáborra :D
pont ahogy az elsö írta kinek a pap kinek a papné. és ez még életedben is sokat fog változni.
29 éves vagyok régebben olyan nyaralásokat szerettem ami buli, haverok, fürdés, hapizás, kemping vagy egyszerü panzió.
most már inkább a 4-5*-s szállok ahol kevés a gyerek és nyugodtan pihenhetek, este azért legyen szórakozás egy jó bár. terhes vagyok, jövöre tuti már olyan helyre akarok menni ahol minél több gyerek van és az enyém is eljátszik vele.
Külföldön élek és évente több barát családtag meglátogat, de még ugyan abbol a korosztályból is van aki pl a 8 emeletes merci múzeumot válassza és van aki a kastélynézegetést. egyiksem jobb vagy rosszabb, de van olyan ismerös aki semmit, kijön, elgrillezünk beszélgetünk de a boltig tudom max elvinni ahol kiválassza a sörét és ennyi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!