Angilába költözünk a családdal, vihetek át a határon fűszereket?
Előre láthatóan sok időre megyünk. És tudom hogy sok magyar terméket nem egyszerű beszerezni kint. Tudom hogy vannak lengyel boltok ahol lehet kapni magyar termékeket,de új lesz a környezet és biztos nem fogok boltokat keresgélni.
Szóval csak pár fűszert vinnék: 2kg delikátot,1kg rózsapaprikát,meg pár db spagetti fixet,meg pár db tortakrém fixet. Tényleg nem sok. Lemértem az összes 6kg.
Szerintetek vihetem magammal a határon?
Igen, viheted. De jó ha tudod, hogy tescoban is van lengyel polc, ahol nagyon finom delikátot lehet kapni.
Ha nagyon fontos a magyaros dolog, akkor inkább olyanokat vigyél, mint pl:
-erős pista
- gulyáskrém
- tarhonya
Tortakrém dolgokat meg itt kint különbeket kapsz, bármelyik boltban, hiszen az angolok nagyon édesszájúak..
Te, mert én csak biztos akarok lenni a dolgomba. Te meg nem a kérdésre válaszolsz hanem fikázol másokat. Szerintem ha nem tetszik a kérdés egyszerüen ne írj. Nekem is van olyan ami hülyeségnek tűnik ahhoz nem szólok hozzá. Ennnnnnnyyyyyyiiiiiiii!!!!!!!!!!
Más azt is megkérdezi hogy mit tegyen ha fel áll neki állandóan. Akkor én miért ne kérdezhettem volna ezt meg?
Még soha nem utaztam és nem tudtam hogy mit vihetek magammal. De köszi a felvilágosítást. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!