Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Hova lehetne elutazni pár napra?

Hova lehetne elutazni pár napra?

Figyelt kérdés
2-4 napot szeretnék eltölteni valahol, nem nagy összegért. Lehet az Magyarország vagy külföld. Nem konkrét szállást szeretnék, hanem ötleteket, hogy mit érdemes csinálni ennyi idő alatt? Valószínűleg egyedül mennék. Már nagyon kellene a környezetváltozás. Van ötletetek?
2015. márc. 4. 18:21
 1/7 anonim ***** válasza:
2015. márc. 4. 18:48
 2/7 anonim ***** válasza:
Hát, barátom, bárhova.. Pontosítok. 2 nap alatt nyilván nem tudsz bárhova elutazni. Ausztráliában ne gondolkodj. Egyébként fogalmunk sincs mennyi pénzed van rá és mit szeretsz csinálni..
2015. márc. 4. 18:52
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem tudom mennyit szánsz rá, de akár külföldre is mehetsz. Vannak olcsó szállások, akár fapados repülővel is mehetsz. Mért ne ? Csak ugye nem tudjuk hogy mennyi a keret. Valakinek olcsó nyaralás pár 10 es valaki jó vételnek tartja ha 200 ezerből megússza.
2015. márc. 4. 19:08
 4/7 A kérdező kommentje:

1-es: Auswitzba köszi nem :D Feltöltődésre vágyom, mert nagyon depis vagyok.

Olyan 10-es körül jó lenne, ha kijönne.

2015. márc. 4. 20:25
 5/7 anonim ***** válasza:
hát az édes kevés, wellnes kuponokat érdemes nézegetni.Amúgy én nyáron igy voltam Bulgáriába saját szervezésben hogy úgy éreztem hogy elegem van mindenből és környezetváltozásra vágytam,mondjuk én eleve szoktam ilyeneket csinálni.De Magyraországon isnsok szép hely van,én múltkor Tihanyba kirándultam, felmentem a barlang lakásokhoz, cipári forrás,majd le egészen a balcsi partra ahol kagylókat gyűjtöttem, vagy ha pl lány vagy vagy közalkalmazott vagy diák és viszonylag közel van hozzád akkor a székesfehérvári árpád fürdőt javaslom esteleg kiegészitve egy jó kis masszázsal,engem mindig feltölt
2015. márc. 4. 20:39
 6/7 anonim ***** válasza:
10-es? Hát annyiból én a tiszapart vadkempinget javaslom. Kikapcsolódásnak az is jó. Mondjuk egyedül kicsit uncsi lehet.
2015. márc. 4. 21:52
 7/7 anonim válasza:

Én is utazni szeretnék, mármint mindegy, hogy hova, csak lehetőleg ne Mo-ra! akárhová is megyek, szombaton indulok, 2-4 nap-ra gondoltam én is...

Útleveled van?

2015. márc. 4. 22:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!