Milyen érdekes helyek vannak Szilvásváradon?
Hali!Csoportokban egy prezentációt kell készítenünk péntekre.Sajnos úgy osztottak be,hogy csak én vagyok képes egy normális projectet csinálni!Még életemben nem voltam Szilvásváradon.Segítséget szeretnék kérni.Ilyenekre gondoltam:
-érdekes helyek
-esetleg árak(nem annyira fontos de ha tudtok megköszönném)
-7.osztálynak mit ajánlotok?
https://www.youtube.com/watch?v=W76cfO_B1xY
Mennyi időre mentek? Mi két és fél nap alatt végigjártuk a nagyját. Az árak meglehetősen olcsók, 6 kör a bobbal 2500, egy kör 500, egy óra minigolf 750 fejenként (bár mi két órát voltunk végül mégis egy órát számoltak fel valamiért). A pisztrángot állítólag mindenképp érdemes kipróbálni, én ettem, de ugyanolyan íze volt, mint a hekknek, viszont sokkal több szálka volt benne. Ja, és a bringabolttal szemben lévő éttermet nem ajánlom, a piszoár el volt dugulva, az abrosz koszos volt, a vizet az egyik pincér elfelejtette, a másik 15 perc múlva hozta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!