Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Hol lehet ez a hely?

Hol lehet ez a hely?

Figyelt kérdés

Nyilván az lehet,hogy az Alpok,Svájc esetleg???

De ha valaki tudna konkrétumokat,megköszönném!!

[link]

2010. febr. 9. 22:02
 1/7 anonim ***** válasza:
81%
Bajorország! Csodás hely, főleg nyáron!
2010. febr. 9. 23:43
 2/7 A kérdező kommentje:
És Bajorországon belül? vagy csak ezt gondolod,hogy ott lehet?
2010. febr. 10. 00:18
 3/7 anonim válasza:
20%
ez az én házam, ki merte fel rakni?:@
2010. febr. 10. 00:36
 4/7 A kérdező kommentje:
jaj de vicces vagy.....nemértem minek válaszolsz ide ,ha csak ennyit tudsz.Mert a te válaszod speciel nem érdekel,és téged se az én kérdésem menj tovább szépen vagy húzzál alfába..
2010. febr. 10. 00:41
 5/7 anonim ***** válasza:
Én sajnos nem tudom pontosan, hogy hol lehet, de észak Olaszországban is rengeteg ilyen hely van.
2010. febr. 10. 03:59
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Most komolyan, van rajta néhány tipikus alpesi parasztház, amiből olaszországban, svájcban, ausztriában annyi van, mint a szemét... A képen semmi olyan nincs ami alapján be lehetne azonosítani, ha 1000-szer jártam volna erre akkor sem ismerném fel... Hacsak nem az én házam lenne. Kb. mint egy lakótelepi házat, vagy bármelyik magyar faluban egy sarkot lefotzóni...

Rengetegszer jártam már ilyen helyeken, de fel nem ismerném, annyira semmi különös nincs rajta.

2010. febr. 10. 06:38
 7/7 anonim ***** válasza:
francia alpok is tele van ilyenekkel
2010. febr. 15. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!