Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Californiában milyen az élet?

Californiában milyen az élet?

Figyelt kérdés

Terveim között van a Californiába költözés. Épp ezért szeretnék mindent megtudni hozzá.

Mi kell a kiköltözéshez?

Hova érdemes költözni?

Milyenek ott az emberek?

Az ingatlanok milyen árba vannak?

Milyen nyelveket lehet a legjobban hasznosítani?

Melyik állás a legkeresettebb?

Ha valamit még tudnátok ezen kívül írni vagy tapasztalatokat azokat kérlek írjátok le! előre is köszönöm:))

2015. jan. 31. 16:48
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
39%
Azt ertem hogy mas valaszt varsz de szembe kell nezni valosaggal. Ha nekunk nem hiszel, menj be US kovetsegre es kerdezd meg ott hogyan tudnal kivandorolni, Ebben sok sikert kivanok.
2015. jan. 31. 18:45
 12/15 anonim ***** válasza:
33%
Eleve, amilyen kérdéseket feltettél, abból egyértelmű, hogy még annyi fogalmad sincs a dolgokról, mint egy átlagembernek...
2015. jan. 31. 18:46
 13/15 A kérdező kommentje:
Jolvan offold magad.
2015. jan. 31. 19:32
 14/15 anonim válasza:
79%

KEDVES KÉRDEZŐ!!

Ne foglalkozz a negatívkodókkal....ezért tart magyarország is ott ahol!! Ezért van már 500 ezer magyar angliában is!! Semmi sem lehetetlen!!(ahogy azt te is leírtad) Én is hallottam hogy brutálisan nehéz kiköltözni....aztán az eggyik barátom úgy döntött hogy nulla angoltudással kiköltözik!! 3 héttel később már kinn is volt LEGÁLISAN!! Én meg csak pislogtam, mint hal a szatyorban. Jól van hát lehetnek véletlnek....végülis... erre 1 évre rá bejelenti az ismerősöm, hogy ő is kivándorol! Pár héttel később már kinnt is volt. Na msot akkor mért is olyan nehéz kimenni?? :D Megkérdeztem hogy most akkor mi folyik is itt... -Hát kedden bementem a követégre, megkérdezték mér akarok kimenni stb...szerdán még vissza mentem és péntekre már meg is volt az ideiglenes zöldkártya ESTA amivel 3 hónapig kinn lehetek és ha munkát vállalok (szóval nem csak ingyenélni megyek ki) akkor legálisan tovább is kinn maradhatok!!! Én is megyek majd ki de már elég sok dolgot tudok szóval ha kérdésed van(a fentieket is meg tudom válaszolni de azt már inkább privátba) akkor írj rám privátba.... üdv..

2015. febr. 14. 21:30
 15/15 A kérdező kommentje:
Vegre egy normalis valaszado*-* koszomom szepen :)
2015. márc. 8. 17:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!