Au-pair családkeresés - hogyan lehet kiszúrni a kamu családokat?
Nem akarok véletlenül olyan helyre kerülni, ami kiderül, hogy nem is valós és a végén "eladnak".
Az általam preferált országba nincsen ügynökség!
Mire kell odafigyelni? Akár az adatlapnál, akár a beszélgetések során? Belefutottatok ilyenbe?
Az ugynevezett nyugati kulturaju orszagokban VANNAK ugynoksegek, legfeljebb te nem talaltad meg oket.
Fejlodo, kozel-keleti, vagy azsiai orszagokrol pedig lebeszelnelek.
Ugynokseg is at tud verni, es vegul prostikent vegzed, de azert kisebb az esely erre. A csaladdal pedig levelezhetsz tiz even at, akkor sem fog kiderulni semmi roluk, csak ha mar ott vagy. Mindenki azt hazudik levelben/webkameran keresztul, amit akar.
Melyik orszagrol van szo?
levelezés során kiderül minden.
ne ugorj bele az első ajánlatba.skype-on is lehet dumálni..
egyszer belefutottam egy gyanús családba.az állítólagos anyuka nem akart a gyerekekről normális képeket küldeni -mindig csak háttal,vagy messziről voltak,és küldött egy "űrlapot" hogy töltsem ki..nagyon sok személyes dolgot/adatot kérdezett,szóval én ennél a pontnál sok sikert kívántam neki a további kereséshez.
au pair world-ön találtam mind a 3 családot,akiknél voltam.
a levelezés változó volt.
az elsőnél kb 2hónap,sok skypeolás
másodiknál 3-4 hét leforgása alatt kerültem ki.
harmadiknál váltottunk 2 levelet,egyszer skype,aztán mentem (2héten belül)-mert mit 'sz*rozzunk' :D
gond sosem volt.3különböző ország
pl. gyanús, ha nagyon sok pénzt ígérnek vagy, ha elkérik az útlevél adataidat.
én mielőtt kimentem pár levelet váltottam hostanyukával, nem is skypeoltunk és csak egy képet kaptam tőle, amin ő volt meg az egyik gyerkőc (a háromból). de gyorsan matcheltünk és egy-két hétre rá már náluk voltam. 9 hónapot töltöttem ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!