Legszebb városok a világon?
Linz, Szentpétervár a kedvencem.
Linz azért, mert kicsit hasonlít Budapestre.
Szentpétervár meg azért, meg gyönyörű, egyedi az építészete,
illetve e metrómegállói amik elképesztőek.
Mindenkinek mást jelent a szép. A szépség nem abszolut, atótl, hogy valamit szépnek tartasz, nem biztos, hogy más is.
....
Nekem tetszenek a (történelmi) magyarországi városok. Szerintem a legszebb város a világon Kolozsvár (mégha elcsúfítják is a várost a Ceausescu által felhúzott tömbházak), ahol élek.
szep szamomra ahol mar jartam: New York,Indianapolis,Detroit-(egyes reszei),Chicago,Miami,Pittsburgh
szep szamomra ahol meg nem: Minneapolis,Albuquerque,LA,Phoenix,Sydney,Melbourne,Edmonton,Vancouver,Seattle,Tokyo,Stockholm,Goteborg,Berlin,Dallas,Denver,
Szerintem azok a részei a magyar városoknak amiket a turistáknak mutatnak, szépek. Fogalmazzunk így.
Világ legszebb városa... Prágát mondanám! Természetesen nem azért mert csak ezt ismerem, de akkor is Prága a "favorit" nálam.
Székelykeresztúr, Budapest, Szeged, Hódmezóvásárhely, Eger
Kétség kívül szépek!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!