Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Van olyan hely a Földön ahol...

Van olyan hely a Földön ahol soha nincs sötét?

Figyelt kérdés
Úgy értem egész nap nappal van vagyis világosban lenni végig. Spórolnék áramot. Köszönöm a válaszokat itt!

2014. dec. 22. 23:38
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
:) amit spórolnál az árammal annak a sokszorosát kéne utazásra költened.a déli és az északi sarkon van olyan hogy nem megy le a nap hónapokig.de utána több hónapig nem is jön fel ha egyszer lement.és felváltva mert amikor itt nyár van akkor a déli féltekén tél.
2014. dec. 23. 00:22
 2/10 anonim ***** válasza:
48%
Az elsos lanyom mar tudja, hogy a Fold forog, tehat a nappal es az ejszaka folyamatosan valtakozik mindenutt. Te ugy latom elobb tanultal meg szamitogepezni, mint gondolkodni...
2014. dec. 23. 08:45
 3/10 anonim ***** válasza:
64%

Van... még egyelőre Magyarországon is.

A non-stop Tesco áruházakban mindig világos van. Aztán majd márciusban vasárnaponként elsötétedik az is.

2014. dec. 23. 09:18
 4/10 anonim ***** válasza:
50%

Úgy meg tudnád oldani, hogy fél évet laksz az északi sarkon aztán leköltözöl fél évre a délire. Mert ott úgy tudom fél évig világos és fél évig nappal van.

Viszont akkor egy sátorban kéne élned egész életedben.

2014. dec. 23. 10:22
 5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Van egy sátram, úgy tűnik akkor most jó hasznát fogom venni! :)
2014. dec. 23. 16:25
 6/10 anonim ***** válasza:

első vagyok.utolsó válaszát annyiban pontosítanám hogy ott sem tart fél évig a nappal.hetekig tart a naplemente és a napfelkelte ott.és mivel a napállás amúgy is nagyon alacsony(nyáron is alig emelkedik a látóhatár fölé így ezekben az átmeneti időszakokban már nagyrészt nem elég a fény semmire.

kérdező ha ezt megcsinálod azzal benne leszel az újságokban.remélem izmos az a sátor mivel főleg a déli sarkon iszonyat nagy széllökésekkel számolhatsz.

2014. dec. 23. 21:39
 7/10 A kérdező kommentje:

[link]

Hát egy ilyen sátorral indulnék. Megbízható már párszor megjártam vele a Balatont.

2014. dec. 24. 00:44
 8/10 anonim ***** válasza:

hát érdekes,sok sikert hozzá. a sátrakhoz nem értek de a sarkkörhöz igen.egy egy meleg nap után (márha lehet ilyet mondani egy olyan helyen ahol minusz 20fok a nyári hőség) kiegyenlítődik a nyomáskülönbség és a part felé elkezd fújni a szél.akár 300 kilométer per órás sebességgel is.ezt a balatonhoz nem lehet hasonlítani.

ráadásul az odaút is egy vagyonba fog kerülni.arról nem is beszélve hogy félévi ételt is magaddal kell vinned.de legalább nem kell hűtő,meg víz is mindig van,pontosabban jég :)

2014. dec. 25. 22:07
 9/10 anonim ***** válasza:
30%
Latszik hogy iskolaszunet van, elokerultek az alsos trollcsirak...
2014. dec. 25. 23:30
 10/10 anonim válasza:
Én ezen az egészen nagyon jót nevettem! Köszönöm kérdező :D
2023. máj. 1. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!