Elhatároztam, hogy el fogok utazni valahova 2016 nyarán. A két ország közül melyiket válasszam?
Ha szereted az injekciókat és az ebolát akkor kenya.
Az USA- ból meg lassan minden magyart kitiltanak a .......
Hasonló a véleményem mint a 2.-s válaszolónak. Két annyira különböző országot említesz hogy még az érdeklődési körödet sem lehet beazonosítani. Ilyen messze 1 hétre értelmetlen elmenni. A helyedben kezdeném Európában pl Skócia, Románia, Ausztria, Portugália, Spanyolo.
Kenya elsőre nagyon nagy falat lenne, az USA pedig nem éri meg (legalábbis nekem).
USA mindenképp jobb választás első úticélnak, európaibb.. Kenya nem biztos, hogy tetszene (perzse USA sem biztos.. ).
de egy hétre tényleg nem éri meg annyira, ráadásul baromi drága lenne, min.400-500ezer Ft, attól függ melyik részre mennél.
"...Dunaújvárosnál messzebb még nem jutottam..."
Ez is szép teljesítmény!
Sydney-ből...
Sikerült dönteni?
Amugy szerintem ha vág eleg talpraesett akkor bárhol feltalálod magad, mondom ezt 17 évesen aki tavaly (16) voltam EGYEDÜL Rómában egy teljes hétig repülővel es akkor repültek először. En sem születtem gazdag családba de az az utazás hat az fantasztikus volt. Ha egyszer kinyitod a szemed a világ fele akkor nem tudsz betelni vele. En idénre tervezek egyedüli utazást Máltára. Úgyhogy bármit el lehet érni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!