Ha amerikában szeretnék nyomozó vagy helyszínelő lenni, ahhoz mit kell tanulnom? Egyáltalán van rá esély? 15/f
Ismét én vagyok, aki írta a hosszabb postot. Mivel nem tudom, hogy hány évesen szeretnél kimenni, és mi módon, így pontosan nem tudok segíteni. Annyit tudok mondani, hogy ha nagyon akarsz, ki tudsz menni, és pár év után állampolgárságot is szerezni, de hogy hogy oldod meg pontosan.ha megvan az állampolgárság , akkor már csak a te képességeiden múlik, mihez értesz és mennyire. Ezen a területen nem vagyok járatos, csak annyit tudok, hogy pl katonaként akarnál szolgálni, állampolgárság sem kellene, csak zöld kártya.ismerek egy srácot, aki vízum lottóval ment ki,ő lepődött meg a legjobban, hogy sikerült :)) Másik ismerősöm elvett kinti nőt, a harmadik, mos ez a legjobb, orvos, és ezáltal jutott ki, hiszen jól képzett emberekre szükség van, de ő itthon szerezte a diplomáját. Egyáltalán milyen területre szeretnél specializálódni? Hiszen ott sem úgy van, hogy mindenki ért mindenhez. Itt egy link:
És itt a szervezet honlapja, amely ezeket a szakembereket tömöríti:
[link] Alaposan át kellene tanulmányoznod, nem tudom, hogy állsz az angollal. Attól ne félj, hogy egyből tökéletesen kell tudnod, én is tanultam kint, és ott a suli alatt jöttem bele, hisz az itthoni rigó utcai nyelvvizsgával nem sokra mentem. A szlenget sem kell tudnod,azt kint szedi össze az ember :)) Tanulj meg jól angolul minél hamarabb és a külföldi hivatalos oldalakat tanulmányozd át, én most nem fogok utánuk nézni, de amit megadtam linket onnan elindulhatsz. De ne fórumokon kérdezősködj, mert a legtöbb ember vagy elbátortalanít, vagy filmek alapján, hasraütésszerűen fog tanácsokat osztogatni. Innen : [link] indulj el. Még úgyis sok időd lesz addig, míg kijutsz, és egy ilyen munkához sem 1 iskola kell, szóval jól tervezd meg a lépéseidet. Alapdiplomát itthon olcsóbban fogsz elvégezni, de kint mindenféleképpen sok különbözeti vizsga lesz és speckó tanfolyamok. Az orvos ismerősömnek is le kellett tennie angolul jópár vizsgát, mire praktizálni kezdhetett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!