Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Tudtok ilyen országot?

Tudtok ilyen országot?

Figyelt kérdés
nos röviden elköltöznék innen.olyan helyet keresnék ahol kellemes az idő egész évben(minimum szubtrópusi).legyen közbiztonság(nyilván ne raboljanak már ki fényes nappal,vagy 5 percet nem vagy otthon és betörnek stb).stabil gazdaság,az itthoninál olcsóbb árakkal.ne legyen nagy a népsűrűség(utálom a nagyvárosokat,szeretem a nyugalmat és a természet közelségét.magányos típus vagyok a tömeget,pezsgést utálom).és környezeti katasztrófák ne sújtsák(földrengés, tájfun stb)
2014. dec. 11. 19:59
 1/7 anonim ***** válasza:
Kanári-szigetek
2014. dec. 11. 20:03
 2/7 A kérdező kommentje:
biztos ez? a népsűrűsége sokszorosa az itthoninak.és a szigeteken az árak is magasak szoktak lenni mivel mindent hajóval kell bevinni.nem hiszem hogy ez lenne a nyerő választás számomra.
2014. dec. 11. 20:14
 3/7 anonim ***** válasza:
ausztrália. bár ott az árak lehet magasabbak, de a többi stimmel. a tömeget, pezsgést én is utálom, csak én Norvégba megyek majd, ami hideg:D
2014. dec. 11. 20:23
 4/7 anonim ***** válasza:

Panama

Hiába Közép-Amerika, azért nem kell parázni a gyilkosoktól.

Stabil a gazdasága, kis ország, olcsó és nem bonyolult a letelepedés.

2014. dec. 11. 20:26
 5/7 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat.azért jöhetnek még ha van ötlet. harmadik válaszoló arról tudsz esetleg hogy az általános közbiztonság is jó?ilyenkere gondolok hogy lopás,betörés stb.mert pl itthon sem ölnek meg valószínüleg de volt hogy a leláncolt kerékpárról az ülést lelopták 10 perc alatt amíg bent voltam valahol.vannak ismerőseim nyugat európából akik ezen is megdöbbentek mikor meséltem nekik.szóval a közbiztonságnak is vannak szintjei.
2014. dec. 11. 20:48
 6/7 anonim ***** válasza:
Costa Rica.
2014. dec. 11. 20:54
 7/7 anonim ***** válasza:

3-as vagyok,

Személyes tapasztalatom nincs. Ott is vannak kerülendő területek. Igazából ott más szabályokat kell megtanulni, mint itthon és utána nem kell félned. Sok amerikai, nyugat-európai megy oda a kedvező feltételek miatt. És az ország is várja őket a fejlődés miatt.

Én, ami infót találtam róla, nekem nagyon szimpatikus. Keress rá neten, vannak ott élő magyarok, akik blogot is vezettek az országról.

2014. dec. 11. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!