Ha külföldre adok fel levelet elsőbbségiként oda ér? Nem szoktak elveszi a levelek?
Postan, boritekban penzt feladni? Szerinted mikor kapja meg a cimzett? Gondolom az se zavar, hogy a posta szabalyzata szerint is tilos.
Ennyi esze nem tudom hogy lehet valakinek...
nya, hat en szoktam igy pénzt hazakuldeni es ok is szoktak kikuldeni. mindig megkaptuk még a pénzt.
alufoliàba teszem, majd azt egy a4 es lapba hajtogatom és egy kepeslap kiseretevel feladom. 10 eve angliabol is igy kuldtem haza pénzt, illetve kés0bb ausztriàbol, franciaorszàgbol, svàjcbol..éppen mikor hol dolgoztam.
nagymamàm ad fel néha nekem pénzt..10 Ezer forintot, sz'letésnapra, karàcsonyra...oszinten semmi értelme nincs. neki nagy pénz, itt meg lof.asz. raadasul mit kezdek itt a forinttal :-DD a 10 Ezer forintjàt /szegénykémnek/ a reptéri taxira koltom el. màr probàltam neki finoman megmondani, hogy sajnos itt 10 Ezer forint semmit nem ér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!