Mennyire drága a bécsi adventi vásár?
Olcsó nem lesz, az biztos.
Ha vásárolni mennél jó áron, s jót, akkor lehet nem oda kellene menned.
Ha várost szeretnél látni, lehet nem akor kellene menned. Mert Bécs szép hely, sok-sok napot érdemes ott eltöltened, de nem télen, hidegben, amikor azért könyörögsz, legyen már ennek az egész vásározásnak vége.
MErt a fotókon jól mutat, de ha majd ott leszel, meglátod, azért erősen fölfújt dolog ez...
Becsben van, ezert az arak is becsiek, az osztrak/nyugat europai penztarcanak meg egyaltalan nem draga egy forralt bor 2.5-3€-ert.
A londoni winter wonderland-ban meg 4£ egy sokkal roszabb minosegu kis pohar forralt bor es veszik mint a cukrot.
Én kispénzű ember vagyok, ennek következtében nem is gyakori utazó. De amikor kijutottam, soha nem számolgattam, mi mennyi. Nagyon el tudja rontani az élményt.
Ma már csak a vásárért nem mennék ki, de ha Bécsben tartózkodik ilyenkor az ember fia, mindenképpen érdemes baráti társasággal, vagy lazulásra képes családdal megnézni, enni, inni, bohóckodni.
Megfizethető. Arra számíts, hogy gyakorta nagy a tömeg.
Én ajándékot nem vettem ott, sok a gagyi. Van néhány érdekes kézműves, de elég sok a kínai import rubbish.
Viszont pont a meleg ételek voltak nagyon finomak, volt az a kemencében sült krumpli, szósszal a tetején, meg a gofri. Ezeket érdemes megkóstolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!