Manó11 kérdése:
Ki utazott már repülővel?
Figyelt kérdés
azt mondják,jó. ki próbálnátok? én igen.2014. nov. 19. 21:09
1/11 anonim válasza:
Van, akinek az első, egyben utolsó is.
2/11 anonim válasza:
1-es :DDDD Ne riogasd :)
Már egy párszor kipróbáltam és nem lett az első az utolsó szerencsére.
3/11 anonim válasza:
Volt hogy 6 hónapig kéthetente repültem, most már csak évente párszor. Először én is paráztam, de most már olyan, mintha buszra szállnék. Jobban belegondolva van olyan év, hogy többet ülök repülőn, mint buszon :D
4/11 anonim válasza:
Én személy szerint borzalmasan utálok repülni. Inkább letettem a jogsit, és vezetek 1800 km-t mint, hogy repülőre üljek.
5/11 anonim válasza:
Én nagyon sokszor utaztam, nagyon szeretek repülni!
6/11 anonim válasza:
Én gyakran repülök és imádom :D
Főleg a hosszú utakat.
7/11 anonim válasza:
Jó hát, nagyszerű élmény az első :)
Annál már csak az jobb, ha te vezeted :D
8/11 anonim válasza:
Jaja én is imádom!
Az első volt a legizgibb, azóta tényleg kicsit olyan mintha busszal mennénk, de az indulás minden alkalommal élmény ahogy beletapadsz a székbe gyorsuláskor.
9/11 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat,remélem lesz még lehetőségem legalább egyszer kipróbálni.
2014. nov. 20. 10:29
10/11 anonim válasza:
Viszonylag sokszor repultem az elmult par evben, 2-3 havonta utazom valahova, ugyhogy olyankor oda-vissza repulo.
Igazabol az elejen (elso par alkalom)izgi volt, de most mar eleg unalmas, mindig viszek zenet, meg konyvet, kulonben csak neznek ki a fejembol x oran keresztul, az pedig annyira nem elmeny :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!