Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Tényleg olyan olcsók az olcsó...

Tényleg olyan olcsók az olcsó repülőjjegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Konkrétan az érdekelne, ha egy hirdetésben 9000 forint 1 londoni jegy oda-vissza, akkor valóban annyit fogok érte fizetni, vagy a reptéri illetékek és egyéb nyalánkságok miatt jóval többet?

Nem konkrétan london érdekel, csak szeretnék végre repülni, és ha valóban olyan olcsó egy út, mint ahogy hirdetik, akkor kiugranék 1 hétvégére valamelyik európai fővárosba...

Előre is köszönöm a válaszokat!

2010. jan. 28. 21:19
 1/7 anonim ***** válasza:
Ez attól függ, hogy melyik társaságról van szó. A fapadosoknál erre az árra már nem jön rá túl sok költség általában, míg pl Malévnál legtöbbször igen. Csak hogy egy példát említsek, amikor én Svédországba utaztam a jegyemet online foglaltam. 8800 Ft körül volt emlékeim szerint, és összesen 10 lett valami poggyász díj miatt! Ez wizz air volt. Amúgy ha neten keresel jegyet, akkor olvasd el az ár mellett, általában feltűntetik, hogy "az illetéket nem tartalmazza" vagy hasonló.
2010. jan. 28. 21:31
 2/7 anonim ***** válasza:
igen, a wizzairnél elég olcsók a jegyek, ehhez max a feladott poggyász díja jöhet, de személyenként egy 10 kg-os meghatározott méretű kézipoggyász is felvihető a fedélzetre díjtalanul, ami bőven elég egy hétvégére
2010. jan. 28. 22:51
 3/7 anonim ***** válasza:
én is volt hogy 9 ezer Ft-ért mentem Londonba , igaz az csak oda volt. de úgy volt , hogy 1 Ft volt a jegy és a többi az illeték. de általában odaírják ha az illeték is benne van.
2010. jan. 28. 23:42
 4/7 anonim ***** válasza:

Hat azert vigyazni kell veluk, mert becsaposak! Ezeknel a fapadosoknal minel elobb lefoglalod, annal olcsobban megkapod.

Nezegesd az oldalt, nyugodtan lepjel be rajuk es mutatja mindig az arat. Egeszen elmehetsz az oldalakon a fizetesig, mert akkor pontosan meglatod a jegy arat.

A fizetesnel viszont nem adod meg a bankkartya adatokat, hanem torlod.

www.wizzair.hu

www.easyjet.hu

www.ryanair.hu

2010. jan. 29. 00:56
 5/7 anonim ***** válasza:

A hirdetésben szereplő árban általában nincs benne a reptéri illeték. Én pár éve 1 Ft-os jegyért 13000-et fizettem. (Gyakorlatilag ingyen jegy, csak a járulékos költségeket kellett fizetnem)

Érdemes a "fapados" légitársaságok honlapján nézegetni, bejelölni az utazás időpontját, általában előtte-utána pár napra mutatja a lehetőségeket, ott tudsz mazsolázni, állítgatni a dátumot, hogy minél olcsóbb jegyet tudjál venni. Aztán "végigvinni" a programot, hogy lásd a teljes összeget, épp csak a fizetés részét hagyod ki, így azt az árat fogod látni, amit fizetned kell.

2010. jan. 29. 08:56
 6/7 anonim ***** válasza:
érdemes minden légitársaság ajánlatát összehasonlítani az adott napon.(és tényleg végigvinni a teljes vételár kiszámításáig) mert pl a fapados is lehet annyi illetékkel mint mondjuk malév. de sokszor nagyon jó árat ki lehet fogni.
2010. jan. 29. 14:03
 7/7 anonim ***** válasza:
Így van!
2010. jan. 30. 08:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!