Ha felajánlanák, hogy ingyen elmehetsz egy országba, államba vagy szigetre, az alábbiak közül melyiket választanád?
Figyelt kérdés
Norvégia, India, Húsvét-szigetek, Fülöp-szigetek vagy Oregon2010. jan. 28. 12:12
2/17 A kérdező kommentje:
ez a válasz nem volt hasznos számomra, de mielőtt ugranál, nem vagy lepontozva, de válassz! Tegyük fel, egy olyan világ, ahol nincs értéke a pénznek, csak az utazásnak. Válassz!
2010. jan. 28. 12:27
4/17 anonim válasza:
Én a Húsvét szigeteket választanám. Norvégiában túl hideg az időjárás, India.. na az elég a TV-ben. Fülöp szigeteken nem valami fényes a közbiztonság, sok rosszat hallani ottani zavargásokról. Oregon meg egyszerűen nem szimpatikus.
5/17 anonim válasza:
India, mert ezek közül az a legnagyobb, így tulajdonképpen annak a bejárásával tudnék a legtöbbet nyerni.
6/17 anonim válasza:
Majdnem Fülöp szigeteket mondtam,de végül is oda nem mennék,mert állandóan félnék,(sok a kalóz,bűntények és ez nem vicc)Norvégia kilőve,mert hideg van ott.Húsvét szigetek az azért érdekes mert ott vannak a hatalmas kőszobrok.De ott sem élnék mert állandóan ki van téve a tengeri áramlatoknak cunamiknak8nem szeretnék úgy meghalni,hogy megfulladok)Így maradt az Oregon állam...Sok szép természeti látvány van ott,csodás hegyekkel,és az időjárása hasonló Magyarországéhoz..Ha csak ezek közül lehet választani akkor Oregon.
7/17 anonim válasza:
Norvégia, mert szeretem a skandináv országokat.
8/17 anonim válasza:
ma 12:45 vagyok megint
Bocsi Indiát kihagytam.Mivel ott már voltam,és tapasztaltam,láttam dolgokat oda inkább nem mennék....India teljesen más világ,és kultúra.Szépnek szép az ország(már ahol voltam),de a szegénység,nyomor,és a rengeteg hasonló kinézetű ember mint itt a cigányok engem nem nyűgözött le.
Így marad Oregon.
10/17 anonim válasza:
1.Norvégia
2.India
ezek közül valamelyik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!