Egy nem EU-s barátom segítségemet kérte?!
Figyelt kérdés
Hogy meg tudhassa csinalni az útlevelet, kell melle egy személy aki támogatja. Azt mondta 3 dokumentum kell neki at kell változtatnom a Bankkártyamon a lakcímet az övére es nyitnom kell egy új bank accountot. Szerintetek mennyire megbizható? (Anglia )2014. nov. 11. 20:40
1/12 anonim válasza:
"at kell változtatnom a Bankkártyamon a lakcímet az övére"
Én már itt elvesztettem a fonalat. Szerintem átverés.
2/12 anonim válasza:
xDDDDDD
ezt remélem a vicc kategóriába akartad írni.
4/12 anonim válasza:
Bankkártyán nincs lakcím.. Angliában meg nincs lakcímkártya, szóval ha nem idétlenkedtél, akkor a barátod hülyére akar venni.
5/12 anonim válasza:
Érdekes lenne tudni, hogy mitől barátod ?
6/12 anonim válasza:
Meg hogy honnan valósi. Biztos arab vagy valami ilyesmi.
7/12 anonim válasza:
Anglia mióta nem EU? Még nem léptek ki...
Vagy hülyeség az egész kérdés vagy le akarnak húzni az a bizonyos "barátod"...
8/12 anonim válasza:
Én pedig nigériai hercegnő vagyok, akinek az apját megpuccsolták a bantuk, de a gyémántbányákból származó 9375283578732587235 dollárt sikerült kimenekíteni. Ha megadod a bankszámlaszámodat, és az egyéb adatokat, és feleségül veszel, akkor tiéd a fele vagyonom.
9/12 anonim válasza:
"at kell változtatnom a Bankkártyamon a lakcímet"
Milyen bankkártyán van lakcím?????
Egyébként meg hülyére vesznek.
10/12 anonim válasza:
Kedves kérdező, téged totál hülyére akar venni valaki.
Gondlom, ezt a "barátot" az életben nem láttad, nem találkoztál vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!