Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Ha bárhová elköltözhetnétek a...

Ha bárhová elköltözhetnétek a világ bármely pontjára hova mennétek, és miért?

Figyelt kérdés

2014. okt. 20. 00:09
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Attól függ mennyi időre.

Én tuti valami mediterrán országba (Spanyolo., Olaszo.) mennék, vagy Kanada.

Előbbit azért, mert szeretem a mentalitást, utóbbit azért, mert élhető országnak tartom.

2014. okt. 20. 10:24
 12/17 anonim ***** válasza:

Kínába, Dandongba vagy Shenyangba de úgy, hogy valamennyi időt rendszeresen eltölthessek Phenjan-ban is pl. valami Észak-Koreában működő kínai cégnél dolgozva.

Azért mennék mert érdekel ez a két ország, most is kínaiul tanulok.

2014. okt. 20. 15:43
 13/17 anonim ***** válasza:

Egy kis bács-kiskun megyei falu lenne.

Ott ahol az emberek ismerik egymást, mindenki köszön mindenkinek, szép kocka/régi típusú házak vannak, reggel még hallod a madarak csicsergését, a varjak károgását, vagy traktorok hangját ahogy a földet művelik.

Délután az őszi napsütésben érzed a füstszagot, ahogy a kiszáradt növényeket, faleveleket égetik a szomszédok, és hallod amint a kakas kukorékol az udvaron.

Ettől jobb hely nem is kell!

2014. okt. 20. 17:30
 14/17 anonim ***** válasza:
Utolsó, ilyet a mai Magyarországon sajnos nem találsz, se Bács-Kiskunban se máshol, viszont a 80-as évek pont ilyen volt!
2014. okt. 20. 19:14
 15/17 anonim ***** válasza:

Már hogyne találnék, itt élek.

Az otthonom írtam le, hogy idegenként ilyen helyre költöznék.

De szerencsére nem kell sehova költöznöm, mert itt élek, pont olyan körülmények között, mint amit írtam.

Egyszerűen csodálatos dolog ez, és még sok más amit látni, tapasztalni lehet, de sok ember(városlakók)ezt nem értik meg.

2014. okt. 20. 20:43
 16/17 anonim ***** válasza:
15: Minden lakhelyet meg lehet szeretni az ottani szépségek miatt. Aki világvárosba születik, nem véletlenül születik oda, itt is sok olyan csoda van, amiért szeretünk itt, és sok olyan kellemetlenség nincsen, amivel nem akarunk együtt élni.:)
2014. okt. 20. 23:59
 17/17 anonim válasza:

Pittsburgh vagy Prága :)

Pittsburgh gyönyörű nagyon tetszik :)

Prága is szép

Még nem tudnék dönteni a kettő között,még ezt se tudom eldönteni hogy hová menjek majd nyaralni a kettő közül :D

2014. okt. 21. 18:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!