Melyik utazási iroda a legkorrektebb?
Figyelt kérdés
Gondolok az ár-érték arányra, a vezetés, szállás színvonalára, az ígértek teljesítésére.2014. okt. 11. 12:47
1/3 anonim válasza:
Kb két típus van. Az összes iroda és az Eupolisz. Messze az Eupolisz a legjobb ár érték arányban.
2/3 anonim válasza:
az europolisnál nagyobb átverős lehúzos leszarós nincs az egész világon, sose mennék velük még egyszer, átvertek mindenkit akikkel voltunk, aki megbízható az a neckermann
3/3 anonim válasza:
Utolsó: én nem utaztam velük csak nézegetem az útjaikat és a program tetszik és az ár is jó
Viszont kíváncsi lennék a történetedre, ha megtennéd hogy megosztod.
Egyébként én mindent magam szervezek, soha nem utaztam utazási irodával, egyetlen útnál fogom bevállalni, az pedig Észak Korea mert ott máshogy nem megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!