Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Hogyan lehet megszerezni az...

Hogyan lehet megszerezni az állampolgárságot Brazíliában?

Figyelt kérdés
2014. okt. 2. 22:42
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Te vagy az aki tegnap Argentínába akart költözni? Brazília még annál is rosszabb!
2014. okt. 2. 23:21
 2/7 A kérdező kommentje:
Tudod ki szeretnénk menni lakni külföldre és elsőnek Argentínát mondták de most Brazíliát mondták miért mi van ott ? Kerestem pár dolgot már de rosszat annyira nem találtam egyébkét én szerintem mindenhol jobb mint Magyarországon jó persze az embernek tudni kell beszélni és szerencse is kell hozzá
2014. okt. 3. 01:16
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
És még jobb, ha az ember tud picit gondolkodni s nem csak vaktában lövöldöz.
2014. okt. 3. 05:51
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Az egész világról való abszolút tudatlanság süt azokból a kérdesekből ahol azt kérdezik a delikvensek hogy lehet állampolgárságot szerezni X országban amikor igazából azt akarják kérdezni hog lehet kivándorolni X országba.

Ez úgy megy hogy először kitelepszik az ember majd egy idő után, országja válogatja hány év, kap állampolgárságot... de erről nyilván a kérdezők nem tudnak mivel kb. az izaurából (igen, z-vel, szándékosan írtam így) tájékozódnak Brazíliáról...

2014. okt. 3. 06:03
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

"én szerintem mindenhol jobb mint Magyarországon"

Ezt a szarvashibát sok ember elköveti, aki még életében nem járt külföldön!

Szerinted Argentínában vagy Brazíliában kolbászból van a kerítés? Ahol semmilyen szociális háló nincsen, se TB, se segély? Láttad már az Isten Városa című filmet? Tudod mi az a favella? Így élnek a szegények a kedvenc Brazíliádban. Megsúgom, nem annyi gondjuk van az életben, hogy nem tudnak kiköltözni a nyolcadikról, nincs pénz lemenni a Balcsira, és párizsikosárkát meg virslit kell vacsorázni!

2014. okt. 3. 09:26
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Szegényebbnél szegényebb országokat találsz ki.

Nézz utána először a kiszemelt országok munkanélküliségi rátájának, a minimálbérnek, a szakmádhoz kapcsolódó átlagbérhez, a megélhetéshez szükséges áraknak, majd csak ezután, hogyan megy a munkavállalás, vízumszerzés.

2014. okt. 3. 14:59
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Most komolyan, Brazilianal meg Argentinanal meg Magyarorszag is JOBB! Ha fiatal vagy ingyenes az orvosi ellatas. Ha felnott vagy es keresel, akkor van TBd es ingyen ellatnak. Ja es meg is erted mit magyaraz az orvos.

Braziliaban portugalul, Argentinaban pedig spanyolul beszelnek, raadasul mindketto qrva messze van, ha valami bajod tortenik, vagy neadjist' az otthoniakkal, nem tudsz felulni az elso vonatra es hazamenni, mert eltelik kb. 24 ora mire hazajutsz...ha ki tudod fizetni a repjegyet.

Europan belul akarhova mesz, vallalhatsz munkat, lehet egeszsegbiztositasod es ha beszeled az angolt, akkor szinte barhol megerteted magad es kb. 12 oran belul akar stoppal is hazajutsz (ha talalsz egy kedves magyar kamionost) de vonattal, busszal, fapadossal nem egy nagy ervagas a jegy es par ora alatt otthon vagy ha muszaj.

Egyaltalan beszelsz vmilyen nyelvet???

2014. okt. 3. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!