Nyíregyházi állatkert?
Figyelt kérdés
Nem tudom jó kategória e, egyik se tetszett:)
A nyíregyházi állatkertet mennyi idő bejárni?
A fővárosit 8 ora alatt sem lehet bejárni és most nem számolom bele a varázshegyet az még plusz órák.
Ehhez képest a nyíregyházi mennyi idő?
2014. szept. 30. 19:35
1/6 anonim válasza:
6 óra volt egy pihenővel. Bár attól függ milyen gyorsan mész, mit nézel meg jobban :D
2/6 A kérdező kommentje:
köszönöm:)
2014. szept. 30. 20:28
3/6 anonim válasza:
Bár neked szerintem még több :D hiszen a nyíregyházi az állatpark olyan nagy. Nekem a budapesti volt 4 óra.
4/6 anonim válasza:
Minimum egy fél napot érdemes rászánni.:) Én már nagyon sokszor voltam és már dolgoztam is ott.
5/6 szabina555 válasza:
nekem a pesti kb. 3-4 óra volt, mindennel együtt (varázshegy is)
nyíregyi sokkal nagyobb területre is, és a látnivaló is több (sokkal több állat van)
egy egész napot elvesz :)
6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, elég megoszloak. Ha 3-4 ora volt egyikötöknek a pesti, és ez több, meg nagyobb akkor nekem a nyíregyházi két nap lenen XDD
a lényeg h egész napra számoljak köszi:)
2014. okt. 1. 06:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!