Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » 18éves vagyok és ha a 21...

18éves vagyok és ha a 21 életévemet betöltöm ki szeretnék költözni Amerikába! Mi szükséges, hozzá hogy kint élhessek?

Figyelt kérdés
2014. szept. 22. 10:42
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Ez eddig nem derül ki, de ez esetben értelemszerűen fiúkkal ismerkedni.
2014. szept. 22. 15:14
 12/23 A kérdező kommentje:
:)
2014. szept. 22. 16:02
 13/23 anonim ***** válasza:
0%
Miert szinte? Egyaltalan, abszolut nincs. (Mellesleg hanyszor leirtam mar ide hogy nem kene annyira "amerikaba!" vagyni.)
2014. szept. 22. 17:27
 14/23 anonim ***** válasza:
35%
Utolsó. Egyszerűen én sem értem miért akar mindenki Amerikába menni. Aki itt senki az ott is az lesz(nem a kérdezőre gondolok).
2014. szept. 22. 17:48
 15/23 anonim ***** válasza:
Azert szinte -bar toroltette a kommentemet, nem tudom miert- mert csodak is vannak. De szakma, erettsegi, penz -es jozan paraszti esz- nelkul ez a minimalis esely kb azzal azonos, mintha Magyarorszagon a lotto otosre tervezne az eletet.
2014. szept. 22. 18:22
 16/23 A kérdező kommentje:
Én nem töröltem senkinek a kommentjét sem! o.O
2014. szept. 22. 18:33
 17/23 anonim válasza:
37%
Gyere ki turistakent,megismerkedsz egy ferfival,elvesz es lesz zoldkartya. Vagy lefizetsz valakit. En itt lakok 15 eve,a legnagyszerubb orszag a vilagon. U.S.A #1
2014. szept. 23. 12:40
 18/23 anonim ***** válasza:
Mi kell hozzá? Többek között ész.
2014. szept. 23. 18:30
 19/23 anonim válasza:
De ha az van, már ki sem kell menni. Azzal itthon is lehet boldogulni.
2014. szept. 27. 11:00
 20/23 anonim ***** válasza:

Vagy megfogod magad össze szedsz 500.000 forintot. (Repülőjegyre amúgy is kéne stb...Szóval 500.000 a minimum) Jelentkezel Au pairnek Amerikába, közvetítőcégen keresztül. 1 évet dolgozol baby sitterként, félre teszed az összes pénzt amit csak tudsz. Lakhatás, étkeztetés adott, erre pénzt nem kell költeni, heti 200 dolcsi zsebpénz. Lejár az 1 éved, marad 90 napod, amit még hivatalosan eltölthetsz az országban.

Ha ügyes vagy, már ezalatt az 1 év alatt az ujjad köré tekersz egy pasit akivel elveteted magad abban a 90 napban - ha utolsó pillanatra hagyjátok- el tudjátok indítani a vízum/zöldkártya kérelmet..

Vagy ha a pasi nem jön össze, akkor megfogod magad és szépen ott maradsz, a gyűjtött pénzből bérelsz egy aprócska kis lakást, és olyan munkákat végzel, mint a többi bevándorló. Ők is meg tudnak élni, azt hiszem ha 10 évig nem akadsz fent a rostán, akkor elindíthatod a vízumkérelmet. De mindaddig nem lehet bejelentett munkád. ebben a témában nem nagyon vagyok otthon, de több millió ember él Amerikában engedély nélkül.

2014. nov. 15. 16:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!