Múltkor unokatesóm kapott egy e-mailt,hogy nyert három napos szállást egy ő általa kiválasztott hotelban(egész Európában választhat).Ki kellett tölteni egy felmérést utána meg meg kellett adnia az adatait.Azt írták,hogy amikor kiküldik a csekket kell fizetnie (azt hiszem) 2000 Ft-ot.Ez csak egy átverés vagy tényleg fel tudja majd használni az utalványt?
Megnéztük a honlapot.Volt rajta cégjegyzék szám meg adószám,de ezek az internetes dolgok akkor sem túl bizalomgerjesztőek.
Szerintetek?
2010. jan. 20. 09:39
1/6 anonim válasza:
Nem kell bedőlni, én is kaptam, csak a férjem rámutatott arra ami a legalján volt az értesítésnek, hogy mit is kell tenni érte. Egyből elment a kedvem tőle.
2010. jan. 20. 10:08
2/6 anonim válasza:
Ja nem kell fizetni semmit, teljesen ingyen van, DE a kötelező ellátást fizetni kell ami egyet jelent azzal, hogy kifizeted a teljes árat. Tehát ugyanannyiért vagy ott mint bárki más utalvány nélkül...
2010. jan. 20. 10:54
3/6 anonim válasza:
Én már hallottam ilyesmiről, nem átverés olyan szempontból, hogy valóban eltölthetsz majd 3 napot, de csak a szállás van ingyen, viszont köteles vagy befizetni félpanziós ellátásra, aminek árát ki kell fizetned(mert az ugye nem a szállás díja), ki kell fizetned a mindenféle idegenforgalmi adót, így a végén majdnem annyira jön ki a szállás, mintha nem nyertél volna, max néhány ezer forintot spórolhatsz, de ennyit akkor is spórolsz, ha igénybe veszed a szállodák akcióit.
2010. jan. 20. 11:11
4/6 anonim válasza:
A fentiek mellé megjegyzem, hogy ez az "őáltala kiválasztott" szálloda azt jelenti, hogy kapsz egy listát, emelyek közül választhatsz, tehát nem bárhol bármit, amit gondolsz!
2010. jan. 20. 12:29
5/6 anonim válasza:
Én is kaptam ilyen e-mailt. Nem szabad foglalkozni vele, mert becsapás.
Kb 5 éve az azóta csődbe ment Euroresttől kaptam hasonló e-mailt.Jól hangzott, kértem tőlük ilyet. Utánvéttel küldték a vouchert (készpénzt helyetteseítő fizetőeszközt), de közben meggondoltam magam, nem vettem át. És jól is tettem,mert 2-3hétre rá csődbe ment az iroda...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!