Mit gondoltok, melyik földrészen találhatóak a legszebb városok?
én komolyan nem értem, miért baj az, ha valakinek Hong Kong tetszik? ha szereti a betonkockákat? miért kell ezért 'leugatni' ?
emberek, fogadjátok már el hogy minden ember más és mást szeret, tetszik neki, ettől jó ez az egész.. ő válaszolt egy kérdésre, ami neki tetszik város, és ti meg ehelyett, hogy írnátok más várost, ami nektek tetszik, őt támadjátok, hogy hát pedig Hong Kongban mi a szép.. szánalmas. ezért ilyen Magyaro. amilyen.
hogy a kérdésre is válaszoljak, szerintem mindegyik földrészen vannak szép és kevésbé szép városok. én Európát és Észak-, ill. Dél-Amerikát mondanám.
Much betontömb, very nem szép.
(Nem az vagyok aki HK-t írta, de azért el kell ismerjem, gyönyörű. Ha meg az európai várakkal jön valaki, tényleg tök jó, hogy mindenhol 4-500 turistával együtt mentek a kis kapukon keresztül a biztonsági őrök között, és csodáljátok a KILÁTÁST) Persze az európai fővárosokban sok gyönyörű épület van, de az éjszakai élet, a hangulat szerintem ázsiában a legjobb, ha nem arra utazol hogy kívülről lásd valamelyik király palotáját vagy az országházat hanem új élményeket és embereket akarsz megismerni, sokkal jobb Ázsia
Kedves Szabina !
Nem az embert, hanem az IGÉNYT kellett "leugatni" ebben az esetben. Ha valakinek az az igénye, hogy betonkockákat csináljon, ám tegye. Igénytelenekre is szükség van a társadalomban, épp ez benne a szép
13: a 4-500 turista igaz lehet nagyjából a fővárosokra hétvégén vagy nyáron. Pl Londonban, Edinburghben, Krakkóban tényleg van ilyen (én legalábbis ezeken a helyeken találkoztam csak tényleg elviselhetetlen tömeggel, pedig ennél nagyságrendekkel több helyen jártam). De ezeken kívül van rengeteg kisebb város, ahol alig lézeng valaki.
Egy város "szépségébe" pedig számomra nem tartozik bele az éjszakai élet színvonala.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!