Ha lehetőséged engedné, melyik Angol nyelvet beszélő országba költöznél szívesen Magyarországról az alábbiak közül és miért?
Melyik országba költöznél Magyarországról, melyik ország állampolgára lennél szívesen az alábbiak közül és miért?
- AUSZRTÁLIA
- USA
- NAGY BRITANNIA
- KANADA
USA
Nem tudom mért imádom a városokat,mert megszoktam a hang és a zűrzavart.:D
Én Kanada és Anglia állampolgára lennék szívesen, bár Kanadáról csak hallomásból tudok ezt-azt.
Az időjárásuk az, ami vonzó, ellentétben Ausztráliáéval.
USA? Sok rosszat hallani róla. Közbiztonság hiánya, oktatási rendszer egy kalap szar, bár Angliáé sem sokkal jobb. Na meg a gatyádat ráfizeted a biztosításra Amerikában, ha egy teljes körűt szeretnél. Vagy ha nem, akkor inkább ne legyél beteg, mert életed végéig nyögheted a kórházi ellátásod költségeit.
2005 őszén ez a kérdés igencsak szembejött, amikor három állásajánlatot kaptam egy konferencián, egy USA, egy Kanada, egy UK. A választás igen egyszerű: az USA már akkor egy rémálom volt, azóta még rosszabb, Ausztrália / Új-Zéland (ez utóbbit kihagytam pedig jobb mint Ausztrália) túl messze van mindentől, az UK-ben vagy London vagy egy-két hasonló nagyvárosban élsz amennyire az élet vagy mész vidékre ahol még az unokád is csak a bevándorló unokája lesz.
2008 óta élek Kanadában, 2016 áprilisban kaptam állampolgárságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!