Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Ha lehetőséged engedné,...

Ha lehetőséged engedné, melyik Angol nyelvet beszélő országba költöznél szívesen Magyarországról az alábbiak közül és miért?

Figyelt kérdés

Melyik országba költöznél Magyarországról, melyik ország állampolgára lennél szívesen az alábbiak közül és miért?

- AUSZRTÁLIA

- USA

- NAGY BRITANNIA

- KANADA

2014. aug. 29. 21:34
1 2
 11/16 anonim válasza:
Angliában a legtöbb ember nem is angol kb. legalább is London (unokatesom lakott kinnt), és az angolok nem is szeretnek dolgozni állítólag. na meg ilyen "alap" dolog, hogy azért ott eléggé szar az időjárás, fázodoknak nem túl jó anglia (ez is fontos dolog lehet!!) meg onnan is függ milyen angolt tanultál? a legtöbb helyen (legalábis itt) brit angolt tanítanak, néhány dolog eltér, mint az amerikai, meg akcentus is más.
2014. szept. 17. 21:35
 12/16 anonim válasza:

USA

Nem tudom mért imádom a városokat,mert megszoktam a hang és a zűrzavart.:D

2014. okt. 13. 20:03
 13/16 anonim ***** válasza:
Írtátok ketten is, hogy állampolgárságot kaptatok, nektek egyetemi, vagy legalábbis felsőfokú végzettségetek van? Mert gondolom őket előnyben részesítik. Az angolotok kifogástalan?
2015. jún. 16. 23:21
 14/16 anonim ***** válasza:

Én Kanada és Anglia állampolgára lennék szívesen, bár Kanadáról csak hallomásból tudok ezt-azt.

Az időjárásuk az, ami vonzó, ellentétben Ausztráliáéval.

USA? Sok rosszat hallani róla. Közbiztonság hiánya, oktatási rendszer egy kalap szar, bár Angliáé sem sokkal jobb. Na meg a gatyádat ráfizeted a biztosításra Amerikában, ha egy teljes körűt szeretnél. Vagy ha nem, akkor inkább ne legyél beteg, mert életed végéig nyögheted a kórházi ellátásod költségeit.

2015. jún. 16. 23:30
 15/16 anonim ***** válasza:

2005 őszén ez a kérdés igencsak szembejött, amikor három állásajánlatot kaptam egy konferencián, egy USA, egy Kanada, egy UK. A választás igen egyszerű: az USA már akkor egy rémálom volt, azóta még rosszabb, Ausztrália / Új-Zéland (ez utóbbit kihagytam pedig jobb mint Ausztrália) túl messze van mindentől, az UK-ben vagy London vagy egy-két hasonló nagyvárosban élsz amennyire az élet vagy mész vidékre ahol még az unokád is csak a bevándorló unokája lesz.

2008 óta élek Kanadában, 2016 áprilisban kaptam állampolgárságot.

2018. dec. 6. 11:52
 16/16 anonim ***** válasza:
Ausztrália - tengerpart, jó időjárás, biztonságos, kedves emberek
2018. dec. 7. 10:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!