ACE utasbiztosítás tapasztalatok?
Én is ezt szoktam kötni, mert ár/érték arányban szerintem a legjobb, igénybe venni szerencsére még nem kellett.
Maga a biztosító nagy, komoly, nemzetközi cég, nem hiszem, higy gond legyen a fizetéssel.
Ha van dombornyomott kártyád, alapból kapsz mellé biztosítást.
Ha még nincs meg az EU egészségbiztosítási kártyád, sürgősen váltsd ke.
Ha nem szoktál elesni/megbetegedni/meghalni belföldön, ugyan miért kötnél külföldre biztosítást?
Ha van Ügyfélkapus regisztrációd, akkor online be tudod küldeni az igénylőlapot.
Nekem is van EU-s kártyám, de én sem szoktam elindulni utasbiztosítás nélkül, sose lehet tudni mikor történik valami és nekem is megér napi párszáz forintot a nyugalom.
A bankkártyához kapcsolódó biztosítás pedig az esetek többségében valóban parasztvakítás, egy komolyabb balesetnél azzal a 2-3 millió Ft-os térítési limittel kitörölheti az ember...
Csak ajánlani tudom. Igénybe kellett vennem külföldön fogorvosi szolgáltatást és a teljes árárt megfizették. A csomagban volt egy 100.000 ft-ig terjedő fogászati tértés.
Az ügy is hamar lebonyolódott, külföldről, 9 óra eltolódással is elértem őket, a beadástól számított 15 napos határidőt az elbírálásra sem lépték túl. Én nagyon elégedett voltam velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!