Gergely991 kérdése:
A kérdésem azlenne hogy vettem egy GARMIN nevű GPS-t de nemtudom beálitani-. - miért Pozsonyt teszi ki mikor nemis ott vagyok? Próbáljam meg frisiteni?
Figyelt kérdés
GPS pontos neve GARMIN 55 LM2014. aug. 14. 10:36
1/6 anonim válasza:
ha be van kapcsolva a gps-vevője, akkor kint a szabadban megtalálja az aktuális pozíciódat ... bent a szobában nem
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönö
2014. aug. 14. 10:55
3/6 A kérdező kommentje:
van szignál meg minden kivittem hogy ott beálitsam de csak olyan van benne hogy menjünk haza de nekem nem Pozsony kell akkor most milegyen?
2014. aug. 14. 11:22
4/6 anonim válasza:
nem Garminom van, így nem tudom pontosan, de a jelenlegi pozíciódat mutatnia kellene ... és ha valami úticélt kijelölsz, azt onnan fogja nézni, és vezetni
5/6 A kérdező kommentje:
nemtudom mibaja lehet vadonat új most csomagoltuk ki és holnapra bekellene álitanom hogy tudjunk menni Chehországba de igy nemtudom nemtudom áttálítani a Pozsonyt Bősre/Gabcikovo-ra :(
2014. aug. 14. 11:50
6/6 anonim válasza:
nem kell átállítanod semmit, mondom, hogy ha látod, hogy működik a vevője(tehát megtalálja a pozíciódat), akkor beállítod az úticélt és ennyi ... a pillanatnyi pozíciódtól indul ... tehát kiballagsz az udvarra, beütöd a célállomást és vársz türelmesen, hogy megtalálja a helyzetét (ez nem mindig megy hipp-hopp, pár perc is eltelhet)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!