Mit csináljak ha egész nyáron alig voltam valahol?
Figyelt kérdés
Voltam egy hetet nyaralni, azon kívül semmi, még a barátaimmal se tudtam találkozni, mert őket mindkét szülőjük külön vitte nyaralni és még táborokban is voltak, szóval egész júliusban nem voltak itthon. Most az egyik már itthon van, de az ő anyja nem engedi el őt sehova, csak ha még délután hazaér és semmi fizetős helyre nem tudunk menni. A nővérem persze volt már a barátja családjával nyaralni, még fog is menni, és még külön a barátjával meg a haverjával megy Miskolcra, mert őket elengedik, de én nem mehetek velük. Egész nap meséli az élményeit a nővérem, én meg elpanaszolom, hogy sehova nem tudok menni, erre közli, hogy nem teszek érte semmit, meg hogy fogyatékos barátaim vannak. Már itt sírok egész nap, amikor minden ismerősöm kiírja fb-re, hogy most épp hol van, én meg itthon rohadok, mert tényleg senkivel nem tudok menni sehova. Még egynapos programokra fogok menni, de már úgy örülnék, ha egy este nem itthon kéne aludnom, mert már utálok itt lenni. Már teljesen depressziós vagyok, mert hiába találok ki jó programokat, ha a barátaimat nem engedik sehova, pedig ők már 17 évesek. Minden álmom, hogy elmessek egy párnapos fesztiválra, de persze nincs kivel. Mit csináljak szerintetek? 16/L2014. aug. 11. 22:22
1/5 anonim válasza:
na és akkor? mi meg nem is utaztunk el sehová egész nyáron. nem kell egyfolytában haverokkal lógni , nyugodtan lemehetsz a fürfőbe anyával , apával , nagyszülőkkel. menjetek családdal táborozni , erdőket átsétálni , város szélére. menjél a nővéreddel discoba.
19/f
2/5 A kérdező kommentje:
De pont ez az, hogy a családdal se tudok menni sehova, mert anyának nincs pénze, apának pedig kedve nincs, de már a nővéremmel megkértük, hogy menjünk aquaparkba meg kirándulni, meg holnap megyek a nagyimmal Balatonra, úgyhogy most jó lesz. De a nővérem mindig nélkülem megy mindenhova a pasijával, alig látom, apát is csak este látom, anyát meg kb. kéthetente, mert nem velünk lakik. Szóval minden nap egyedül vagyok, ezért szeretnék menni valahova a barátaimmal, de ők se érnek rá, vagy nem engedik el őket:(
2014. aug. 12. 14:33
3/5 anonim válasza:
tudom nem egyszerü de gondolj arra hogy sokaknak az egyhetes nyaraläs sem megy. Nem attol lesz vki menö hogy nyomatja az itt is voltam,szelfizek a tengerparton stb kepeit,söt ultra gäz aki azt el is hiszi magärol hogy ettöl menö. Te ne legyel ilyen. Persze az egyedülletnek is vannak elönyei,jut idöd magadra,olyan dolgokat hobbikat megvalosithatsz amihez kedved van. :) mutasd meg hogy bär nem egyszerü de te igenis boldog tudsz lenni igy is,csak a lehetösegeket erdemes meglätni mindenben. Amugy sok szep filmet,könyvet lehet nezegetni täjakrol,ezzel le is kötöd magad meg gondolatban be is järhatod kepzeletbeli utazäsaid helyszinet,megtervezheted. Es jövöre talän mär meg is valosulnak;)
4/5 anonim válasza:
Én egy hetet voltam nyaralni Júniusba, azóta itthon ülök.
Nem te vagy egyedül ezzel.. 16/F
5/5 anonim válasza:
Nem nagyon értem hogyha ennyire menni akarsz akkor miért otthon sajnálkozol és miért nem mész? Én 14 évesen voltam először egyedül 2 napos fesztiválon, semmi idő alatt találtam társaságot, ott nem nehéz... szóval egyedül sem kellett lennem. Habár úgy sem lett volna unalmas. 17 évesen külföldre mentem nyaralni 3 hétre egyedül. Az is qrva jól sikerült. Szóval máskor indulj el és ne otthon sajnálkozz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!