Kova20 kérdése:
Elektromos Robogóra kötelező bukósisak? és ha igen lakott területen belül vagy csak kívül kell? nem kis méretűről van szó nagy fajta.
Figyelt kérdés
2014. aug. 9. 19:16
2/4 anonim válasza:
elsőkém, arra a villanyszarságra hol kéne már bukó? jóhogynemmár jogosítvány... dehogy kell
3/4 anonim válasza:
másodikom: robogóra kell, ha elektromos ha nem
ha nem kell akkor nem robogó hanem kerékpár
4/4 anonim válasza:
értem én, #3, de a robogó a benzinmotor miatt robog, a villanymotor max. susog. mármint én az elektromos kerékpárnak minősülő, de robogó alakú gépről beszéltem. amennyiben ti nem, akkor elnézést a kérdezőtől, hogy bunkó választ adtam, és elnézést elsőtől is, és tőled is, hogy bunkóztam. bocsi :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!